Реклама помага на стопаните на котки да заспят отново

Нов клип на храната за котки Sheba, разработен от учени може да помогне да заспите отново след среднощното събуждане от вашата котка

от Redlink
Реклама помага на стопаните на котки да заспят отново

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

През изминалата година сънят на много хора пострада заради тревогите и аномалиите в ежедневието предизвикани от пандемията, но има и друг фактор който може да наруши спокойната нощна почивка: нашите котки.

Това, което някои собственици на котки може и да не знаят, е, че техните домашни любимци са нощни същества и са по-активни (и гладни!) в ранните сутрешни часове. Много стопани на котки успяват да се справят със събуждането в 4 часа сутринта, а марката котешки храни SHEBA® ги улеснява с ново персонализирано съдържание, създадено да им помогне да се върнат в света на сънищата.

"Въпреки че всички знаем, че сънят е безценен, повечето стопани на котки биха казали, че поставят нуждите на котките си пред своите“, казва Крейг Нийли, вицепрезидент по маркетинг в Mars Petcare. „Марката SHEBA® разбира как обичаме да се отдаваме на нашите котки и създадохме това съдържание, предизвикващо съня, в партньорство с учените специалисти по съня като решение да се върнем в спокоен нощен сън, след като отговорим на изискванията на нашите котки рано сутринта.“



В сътрудничество с поведенческия терапевт Дона Феърли и Рената Риха, лекар, специалист по медицина на съня от университета в Единбург, новата реклама на марката храна за котки SHEBA® е предназначена да помогне на стопаните в ранните сутрешни часове, когато те най-често посягат към телефоните си.

Разработен от AMV BBDO, филмът за предизвикване на сън в 4 часа сутринта използва комбинация от най-добрите техники за сън - включително релаксиране на тялото, ASMR(автономна сензорна реакция на меридианата) „меки“гласове, успокояващи визуални ефекти, медитация и успокояващи цветове, за да помогне на стопаните на котките да оставят телефоните си и да се върнат обратно към съня.

„Филмът включва няколко стратегии, които са полезни за предизвикване на сън“, казва Дона Честно. "Спокойните цветове и спокойната музика, съчетани с тона на гласовете, правят това съдържание много релаксиращо и би трябвало да бъде ефективно за всеки, който има проблеми със съня."

Съдържанието може да се гледа в YouTube канала на марката SHEBA® и на техните страници във Facebook, Instagram и Twitter. Марката също така е подготвила плейлиста 4 а.м. Lullaby в Spotify за 4, за да помогне на котешките семейства да заспят обратно.