Водка за хората

Новата кампания на Smirnoff в САЩ с участието на Кейли Куоко и Антъни Андерсън

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В момент, в който светът е по-разделен от всякога, Smirnoff се надява да напомни на хората, че споделят много повече общи неща, отколкото различия.

Една от най-популярните марки водка в света стартира в САЩ своята нова кампания „Водка за хората“, която обединява всички продукти на компанията под една шапка за приобщаване и обединяване на хората.

„Смятахме, че е подходящо кампанията ни „Водка за хората“ да бъде също толкова гъвкава и ароматна, колкото и нашето портфолио на Smirnoff“, каза Дженифър Холидей Хъдсън, лидер на марката Smirnoff в Северна Америка. "Бъдещето принадлежи на хората и с "Водка за хората" искаме да намерим възможности да поканим нашите потребители да ни кажат какво очакват от него. Независимо дали става въпрос за вкусните коктейли, които нямат търпение да опитат, организации, които биха искали да подкрепим или като място където да се съберат, искаме да дадем на хората това, което искат! "

„Водка за хората“ е кампания, която подчертава приобщаването и моментите, които обединяват хората. В новата кампания на Smirnoff участват известни лица – актрисата и продуцент Кейли Куоко – позната и обичана от мнозина в ролята ѝ на Пени от култовия ситком „Теория за големия взрив“. Първите видеоклипове от кампанията, които вече излязоха, представят Кейли на фона на парчето на Pitbull „I Feel Good“, чиито текст е персонализиран за кампанията и перфектно подготвя почвата за парти у дома, където всички възрастни са поканени да се съберат (и забавляват отговорно)бсъс Smirnoff No21.

„Обичам Smirnoff No. 21 – това е, към което посягам, когато искам вкусен коктейл без излишни неща", казва Кейли Куоко. „Водката за хората" е свързана с хубавите моменти, когато добрите хора се събират точно по начина, по който и аз живея и това направи партньорството ни безпроблемно.“ споделя тя в съобщение до медиите.

Друго лице на кампанията е комикът, актьор и водещ на телевизионни предавания Антъни Андерсън, популярен с участието си в сериали като Law & Order, The Shield, Black-ish, известен и като водещ на шоуто на ABC To Tell The Truth и постоянен съдия в Iron Chef America на Food Network. Той беше и лицето на лятното предложение на марката Red White and Berry.

Клипът с участието на Андерсън показва актьора и майка му („мама Дорис“), които приготвят напитки. Андерсън ги приготвя, докато майка му добавя украсата. Въпреки че Андерсън отбелязва, че те са в неговия дома, мама Дорис казва: „Това е моята кухня и аз знам какво искат хората“.

„Водка за хората“ на Smirnoff официално стартира в края на август в телевизия, дигитални медии и социални мрежи с вълнуващи съобщения, обхващащи всички продукти на търговската марка Smirnoff. След старта си платформата ще бъде отправна точка за бъдещите кампании на Smirnoff с нови допълнения, включващи динамичен набор от известни лица и забавни активации. Първото разширение на кампанията съчетава любимия спорт на Америка – американския футбол с водката на хората Smirnoff за първо по рода си партньорство, което ще подчертае марката като „Водка за хората“, които обичат футбола.

Като един от първите официални спиртни спонсори на NFL, Smirnoff ще присъства през целия футболен сезон, като пуска нови клипове с участието на Антъни, който ще се появява на партита за гледане на мачове за фенове и други активации, както и в съдържание в дигиталните медии и социалните мрежи.

В допълнение към кампанията си „Водка за хората“, Smirnoff основава фонд.наречен „Smirnoff for the People Fund“, за централизиране на всички благотворителни начинания на марката, по-специално такива със силен акцент върху етническото разнообразие и приобщаването. През последните години Smirnoff е отделил стотици хиляди долари за организации като The Phluid Project, Transgender Law Center и Black Girl Ventures и се стреми да удължи този ангажимент с бъдещите си дарения чрез фонда.