Social Retail – попъп магазин на SK-II с участието на олимпийски спортисти

Грижа за кожата с разширена реалност и геймифицирани преживявания

от Redlink
Social Retail – попъп магазин на SK-II с участието на олимпийски спортисти

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

SK-II e премиум японска козметична марка, притежавана от Procter & Gamble, чиито продукти за грижа за кожата са популярни в Източна Азия, Америка, Европа и Австралия. Историята на SK-II започва с търсенето защо възрастните производители на саке са с набръчкани лица, но имат необикновено меки и младежки на вид ръце. Тайната им е открита в постоянния контакт на ръцете им с ферментационния процес на сакето. Необходими са години на научни изследвания, за да се изолира чудотворната съставка PITERA ™ - изключителната и естествено получена съставка на SK-II, създадена по патентован процес на ферментация на уникален щам дрожди. Оттогава SK-II с PITERA ™ се превръща в специална тайна, споделена от известни личности по целия свят и докосва живота на милиони жени по света чрез трансформация на кожата и живота им.

Чрез създаването на ангажиращи "фигитални" преживявания за грижа за кожата, SK-II се надява да премахне опасностите и натиска при пазаруването на продукти за грижа за кожата в традиционните офлайн търговски пространства и да върне контрола на потребителките си, като им даде възможност да разглеждат, пазарува и да получават информация за кожата си в определено от тях темпо, по безопасен, ангажиращ и запомнящ се начин.

Попъп магазина на SK-II „Social Retail“ в безмитния търговски център Haitang Bay в Хайнан, Китай е вдъхновен от #ChangeDestiny - каузата на марката на SK-II, хвърляща светлина върху натиска, с който се сблъскват жените за да бъдат перфектни в очите на обществото, и новата анимационна поредица „VS“ на SK-II STUDIO(първото филмово студио и център за създаване на съдържание на марката). Това бележи нов етап в глобалното иновационно пътешествие на SK-II за трансформиране на преживяванията в обектите за търговия на дребно на продукти за красота и грижа за кожата по безопасен и ангажиращ начин в тези безпрецедентни времена.

Съсредоточен около концепцията "Опашката е пътуване", попъп магазина на SK-II "Social Retail" потапя посетителите в кинематографичната вселена на анимационния антологичен сериал „VS“. Чрез програмата WeChat Mini посетителите ще могат да се пренесат в света на само с едно щракване върху мобилните си телефони. Те ще могат да гледат филмите „VS“ и да участват в преживяване с добавена реалност, като се борят с подводен „кайджу“ заедно с един от най-награждаваните китайски атлети - олимпийския шампион Лю Сян, докато чакат на опашка.

При влизане посетителите могат да се насладят на персонализиран анализ на кожата с най-новата иновация за безконтактната консултация за грижа за кожата - Mini Magic Scan. Мини-магическото сканиране на SK-II е инструмент за анализ на кожата с изкуствен интелект, който позволява на посетителите да разберат силните страни и потенциала на кожата си, да отключат потенциала ѝ, както и да получат персонализиран анализ на кожата и препоръки за козметични продукти само в рамките на три минути. Не е необходим директен контакт с лицето, тъй като Mini Magic Scan може да открие флуктуации по кожата на ниво пиксел и да оцени стабилността ѝ чрез насочване в три зони - очи, бузи и уста, като използва технология за лицево разпознаване.

Попъп магазина на SK-II "Social Retail" е част от непрекъснатия стремеж на марката към иновации в търговията на дребно и глобалната ѝ трансформация, за да се свърже с ново поколение потребители, които копнеят за по-смислен опит с марките, които познават и на които имат доверие. SK-II пусна няколко смарт магазина Future X в Токио, Шанхай, Сингапур, в търгивски центрове, летища, попъп магазини, включително и на изложенията за потребителска електроника (CES) и China International Import Expo (CIIE), като част от глобалната си учебна лаборатория за изследване на нови подходи в търговията на дребно чрез усъвършенствани технологии в реални формати.

"Радваме се, че стартираме първият попъп магазин на SK-II в" Хайнан ", вдъхновено от целта на нашата марка #ChangeDestiny и най-новата част от SK-II Studio - серията" VS ". Ангажираността в категорията за красота и грижа за кожата като цяло винаги са били „тактилни“ по природа - това, което можете да видите, докоснете, почувствате. В тези времена на пандемия ние искаме да предоставим на потребителките си безконтактно, геймифицирано изживяване, където тя може да получи вдъхновение и да научи всичко за кожата си по безопасен, но ангажиращ начин ." казва в прессъобщението на компанията главният изпълнителен директор на SK-II Сандийп Сеп.