Първатa партньорска рекламна кампания на Disney + с участието на герои от Киновселената на Marvel

Hyundai обединява сили с Marvel Studios и развива творческата платформа на Hyundai Tucson „Поставяй всичко под въпрос“

от Redlink
Герои от киновселената на Marvel в новата кампания на Hyundai Tuscon 2022 Снимка: PR Newswire

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Hyundai и Marvel Studios се обединиха, за да стартират следващата фаза от маркетинговата кампания на Hyundai Tucson „Поставяй всичко под въпрос“. Цялостната кампания използва герои, обект на интелектуална собственост в портфолиото на Disney, за да представи на потребителите изцяло новия Tucson 2022 по един незабравим начин. Кампанията разбива парадигмите с нов творчески подход, какъвто никога не е бил използван до сега от която и да е стрийминг услуга и разширява сътрудничеството на Hyundai с Disney Advertising Sales и емблематичните филмови герои на Marvel. Изграждайки платформата, замислена от INNOCEAN USA -и Canvas Worldwide, Hyundai , Marvel Studios Partnerships и Disney CreativeWorks обедининяват сили за безпрецедентно сътрудничество, за да разработят персонализирано съдържание в подкрепа на тази новаторска кампания.

Цялостната кампания използва герои, обект на интелектуална собственост в портфолиото на Disney, за да представи на потребителите изцяло новия Tucson 2022 по един незабравим начин. Кампанията разбива парадигмите с нов творчески подход, какъвто никога не е бил използван до сега от която и да е стрийминг услуга и разширява сътрудничеството на Hyundai с Disney Advertising Sales и емблематичните филмови герои на Marvel. Изграждайки платформата, замислена от INNOCEAN USA -и Canvas Worldwide, Hyundai , Marvel Studios Partnerships и Disney CreativeWorks обедининяват сили за безпрецедентно сътрудничество, за да разработят персонализирано съдържание в подкрепа на тази новаторска кампания.

„Киновселената на Marvel завладя публиката и това е невероятна възможност да се използват нейните герои и сюжетни линии с персонализирана креативност за изцяло новия Tucson“, каза Анджела Зепеда, главен изпълнителен директор, Hyundai Motor America. "Това рекламно партньорство развива най-голямата ни кампания досега, която демонстрира как поставихме под съмнение всеки детайл и предположение при разработването на новия Hyundai Tucson 2022, което доведе до създаването на най-иновативното ни и технологично напреднало превозно средство до момента."

В кампанията се появяват Сам Уилсън ( в ролята- Антъни Маки), който се проявява за първи път като Капитан Америка в сериала „The Falcon and the Winter Soldier“.

Уанда Максимов (Елизабет Олсън)създала света на WandaVision, вдъхновен от класическите телевизионни ситкоми, също е сред звездите на кампанията.

Феновете ще видят също и какво се е случило с Локи(в ролята -Том Хидълстън) след събитията на Avengers: Endgame и преди той да тръгне на мистериозното си пътешествие, представено в новия сериал на Disney +: Loki , стартирал на 9 юни.

„Бяхме посветени на създаването на персонализирано съдържание, калибрирано според точните нужди на Hyundai,“ каза Минди Хамилтън, старши вицепрезидент по партньорски маркетинг в The Walt Disney Company. "Ние създадохме сценарии, продуцирахме и произведахме трите клипа, които са точка на диференциация на пазара. Резултатът е сложна, завладяваща креативна кампания, с която сме невероятно горди и вярваме, че ще резонира сред феновете на Marvel." Използването на популярни филмови герои е изключително ефективно за привличане на вниманието на целевата аудитория според наскоро публикуванот изследване на Ipsos по поръчка на Born Licensing.

Екипът на Marvel Partnerships работи в тясно сътрудничество с медийната агенция на Hyundai, Canvas Worldwide и рекламната агенция INNOCEAN USA, които разработиха оригиналната платформа „Поставяй всичко под въпрос“. Освен уникалните 15-секундни и 6-секундни реклами, кампанията включва и 60-секунден общ спот, 30-секундна компилация с героите на Marvel, които ще се излъчват в линейна телевизия, стрийминг, дигитални канали и в социалните мрежи. Разказването на истории на кампанията се свързва безпроблемно с разказите от поредицата на героите от Disney +.