Рекламната кампания на новия Hyundai Tucson 2022: Поставяй всичко под въпрос

Задаването на правилните въпроси вдъхновява марката за смели промени

от Redlink
Рекламната кампания на новия Hyundai Tucson 2022: Поставяй всичко под въпрос

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Hyundai Motor вярват, че всеки заслужава по-добро. От начина, по който проектират и изграждат автомобилите си, до начина, по който се отнасят към хората, които ги карат, подобряването на нещата е в основата на всичко, което правят. Задаването на въпроси и оспорването на общоприетото е в основата на правенето на нови, по-добри и иновативни неща и Hyundai се възползва от този начин на мислене в своята нова маркетингова кампания за изцяло новия модел на марката Tucson 2022.
Интегрираната маркетингова кампания, включваща изпълнена със знаменитости телевизионна реклама и иновативни дигитални формати и реклама в социалните медии, показва как Hyundai задава всички правилни въпроси, вдъхновили смелите промени в новия Tucson 2022 г.

„Въпросите са от ключово значение за направата на нещата велики и ние поставихме под въпорс всеки детайл и предположение, когато разработвахме изцяло новия Tucson от 2022 г.“, казва Анджела Зепеда, главен мениджър в Hyundai Motor America. "Използвахме това като творческа идея и в нашата кампания и се забавлявахме с нашите партньори - знаменитости, като им зададохме някои от най-провокиращите въпроси в живота. Това е нашият най-иновативен и технологично напреднал Tucson до момента. Изцяло новият Tucson ще определи нашата марка за бъдещето. Подкрепяме го с една от нашите най-креативни и експанзивни маркетингови кампании“, допълва тя.

Някои от най-любимите американски звезди от света на комедията, музиката, спорта, готвенето и дизайна са привлечени да участват в новата реклама на Hyundai. В 60-секундния клип „Поставяй всичко под въпрос“ участват актьорът, продуцент и режисьор Джейсън Бейтман; актрисата, писател, продуцент и режисьор Минди Калинг; световната суперзвезда и актриса Becky G; баскетболната звезда Kawhi Leonard; Джада Де Лаурентис -готвач, наградена с награда EMI, телевизионен водещ, автор и ресторантьор; и известният интериорен архитект, автор, продуцент и телевизионно лице Нейт Беркъс. Всеки от тях задава някои от най-необичайните и горещи въпроси в живота, които подчертват начина на мислене на дизайнерите на Hyundai, които са си задавали въпросите, довели до начина, по който новият Tucson ще предефинира своя сегмент. Кампанията включва и три 30-секундни клипа, фокусирани върху характеристиките на модела, в YouTube канала на Hyundai | question everything.

Телевизионният спот е режисиран от известния режисьор Брайън Бъкли, който е режисирал предишни реклами на Hyundai, включително популярната реклама за Super Bowl за 2020 г.,"Smaht Pahk". Кампанията "Поставяй всичко под въпрос " е разработена в сътрудничество с агенцията на Hyundai - INNOCEAN USA, a Canvas координира медийнито купуване. Рекламата ще се излъчва по време не най-гледаните телевизионни програми и събития в САЩ, включително плейофите в NBA и PGA Championship, както и в различни стрийминг услуги и в най-рейтинговите програми на кабелните телевизии в страната, както и с уникална интеграция с шоуто на FOX „Маскирания певец“. Кампанията продължава в множество платформи за социални медии с персонализирано съдържание и GIF-ове с участието на звездите, както и с TikTok предизвикателството "Оспорвай всичко". Знаменитостите също ще ангажират своите последователи с това, което те самите най-много поставят под въпрос, а партньорствата с инфлуенсъри и създатели на съдържание ще покажат как Tucson вдъхновява смели промени. Hyundai ще задава и провокативни въпроси, ориентирани към Tucson, на билбордове и други формати на външна реклама, в имейл маркетинга си и на уебсайта на Hyundai и в различни други дигитални медии, по радиата и при дилърите на марката.