together& е новата творческа агенция на Американския университет в Благоевград

Водещата маркетингова и комуникационна агенция together& обяви подписването на дългосрочно партньорство с Американския университет в Благоевград (АУБ).

от Redlink
together& е новата творческа агенция на Американския университет в Благоевград

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Водещата маркетингова и комуникационна агенция together& обяви подписването на дългосрочно партньорство с Американския университет в Благоевград (АУБ). Подписаният договор за партньорство е за срок от 3 години. Освен в България, разработената от екипа на together& маркетингова и комуникационна кампания ще бъде използвана и на много външни пазари, сред които Албания, Сърбия, Северна Македония и др.

Сътрудничеството ще се фокусира върху разработването и изпълнението на комплексна стратегия за привличане на най-добрите български и международни студенти и популяризиране на предимствата на американския модел на образование liberal arts.

Изключително сме развълнувани от възможността да работим дългосрочно с един от най-престижните университети в Югоизточна Европа. Това е и признание за усилията и креативността на целия ни екип“, сподели Пресиян Кирилов, директор обслужване на клиенти в together&.

Американският университет в Благоевград е водеща образователна институция в Югоизточна Европа, предлагаща американски модел на обучение. Освен със своята сериозна академична репутация, университетът се гордее с изключително успешната професионална реализация на своите възпитаници по цял свят.

Конкурсът беше изключително оспорван. Избрахме together&, защото те успяха най-добре да вникнат в ценностите на АУБ и да ги предадат по вдъхновяващ и креативен начин“, коментира Албена Кехайова, директор „Маркетинг и комуникации“ на АУБ. „Сигурни сме, че опитът и иновативният подход на агенцията ще осигурят инструментите и ресурсите, необходими за постигане на още по-амбициозни цели. Рекордният брой кандидат-студенти за есенния семестър е красноречив пример за престижа на АУБ.

"В началото на месеца в кампуса на АУБ заснехме фотосесия, част от предстоящата рекламна кампания. Имахме късмет не само с променливото майско време, но и със страхотните професионалисти, с които работим. Целият ни екип е мотивиран да направим големи неща за този вдъхновяващ клиент.", допълва творческият директор на together& Николай Стойнов.