Новото начинание на Джейк Пол - марката за лична хигиена за мъже W

W е създадена да мотивира младите мъже за победа и вдъхва нов живот на остаряла категория, в която липсват иновации, личности и идентичност

от Redlink
Новото начинание на Джейк Пол - марката за лична хигиена за мъже W

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Известният професионален боксьор,предприемач, инфлуенсър, ютъбър и създател на дигитално съдържание Джейк Пол обяви старта на W - нова марка за лична хигиена за мъже, създадена да мирише добре и да работи здраво.

W има за цел да осигури на следващото поколение мъже така необходимия ъпгрейд на техните навици за лична грижа, като им помага да се изправят пред най-важните моменти без съмнение в себе си или лоша миризма. Стартът на W предшества най-очакваната боксова битка на Джейк Пол в кариерата му – тази с легендарния шампион в тежка категория Майк Тайсън през Ноември тази година.

"Изпотяването е източник на несигурност за мен открайвреме", казва Джейк Пол, основател на W. "Ако ме познавате, знаете, че съм абсолютен изрод. Винаги искам да мириша свежо, но тренировките във влажния климат на Пуерто Рико прави това истинско предизвикателство. Имах нужда от продукт, който може да се справи с начина ми на живот - такъв, който мирише невероятно, но не е пълен с боклуци и честно казано, такъв, който не е от 2006 г. Ето защо създадох W: да създадем продукти за момчета, които ще повишат увереността им и ще миришат невероятно, но също така не струват 20 долара за един дезодорант."

Името на марката - буквата W, символизира не само победата(win) а и работата(Work), която се полага за да се постигне победа. "Всеки има нужда от напомняне, за да преследва най-дръзките си цели", коментира Джейк Пол. "Точно тук идва W. Тя е свежа, има аура и кара хората да искат да се борят за победата си."

Към момента гамата на W включва три продукта – душ гел, спрей за тяло и дезодорант против изпотяване – в три патентовани аромата за повишаване на настроението и вече се предлага на пазара в САЩ изключително във веригата Walmart и на walmart.com на цена под 10 долара. Очаква се по-късно през лятото да се добавят и други продкти като шампоан и балсам 2-в-1, сапун, помада и гел за коса.

Продуктите на W са вегански, създадени без жестокост към животни и не съдържат фталати, парабени, сурови сулфати или изкуствени багрила. Формулите на W са обогатени с витамини като магнезий, биотин и витамин Е за подхранване на косата и кожата.

За създаването на W към Джейк Пол се присъединяват Джефри Ву, Уди Хилярд и стратегическият съветник Накиса Бидариан. Ву е съосновател на Пол в тяхната фирма за рисков капитал - Anti Fund, която инкубира W. Уди Хилярд - опитен ветеран от CPG индустрията, който е помогнал за изграждането на любими потребителски марки като Casper и Safely, се присъединява към екипа като главен изпълнителен директор.

"Следващото поколение е на път да бъде най-влиятелното досега, но тадиционните марки на рафта не резонират в него", казва Уди Хилярд, съосновател и главен изпълнителен директор на W. "Имаме възможност да предприемем свеж, смел подход в една остаряла категория, която се очаква да достигне повече от 100 милиарда долара през следващите четири години. Ние вярваме, че W е отговорът."

Джефри Ву добавя: "Безмилостната работна етика и безстрашната енергия на Джейк са печеливша формула във всяко начинание, което сме преследвали заедно. Развълнуван съм да споделя това, върху което работихме толкова усилено през последните няколко години и да разтърсим рафтовете за лична грижа за мъжете"