Ново приложение на QR кодове

BrowsingMagic осигурява свързване на търговци с потенциални клиенти, в момента в който са проявили интерес.

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Стартиралата наскоро платформа BrowsingMagic.com включва патентованата от тях технология за генериране на QR кодове, която революционализира начина, по който бизнесът се свързва с потенциални клиенти в реално време. BrowsingMagic революционизира генерирането на потенциални клиенти (lead generation) чрез безпроблемно комбиниране на QR кодове и двуфакторно удостоверяване в мощна SaaS платформа. Той позволява ангажиране в реално време между заинтересовани потенциални клиенти и мотивирани търговци.

Новоразработеният от BrowsingMagic.com QR код предлага двойна функционалност, която не се среща никъде другаде. Когато потенциален клиент сканира QR кода с помощта на своя смартфон, той получава подсещане да поиска повече информация. След като приеме, това не само го води към съответната страница като традиционните QR кодове, но също така задейства и текстово съобщение към предварително зададен продавач/представител на компанията. Това съобщение към зададения продавач включва подробности за сканираната реклама и по уникален начин предоставя телефонния номер на потенциалния клиент. Това позволява на продавача да се свърже незабавно със заинтересования потенциален клиент чрез текстово съобщение или по телефона, като се възползва от проявения непосредствен интерес.

Уейн Ротман, разработчик зад BrowsingMagic пояснява: „Докато традиционните QR кодове са ефективни при стимулиране на трафика на уебсайтове, те не успяват да генерират полезни контакти с потенциални клиенти в реално време. Изследванията показват, че "топлият" потенциален клиент е 100 пъти по-ефективен, ако търговец се свърже с него в рамките на 5 минути. BrowsingMagic преодолява тази празнина, като позволява незабавното свързване между заинтересован потенциален клиент и мотивиран търговец в рамките на този критичен 5-минутен прозорец."

QR кодовете на BrowsingMagic са проектирани да бъдат удобни за потребителя. Бизнесите могат лесно да създадат акаунт на уебсайта BrowsingMagic, където могат да посочат URL адреси на целеви страници и да посочат получатели на текстовите съобщения.

„Ние твърдо вярваме, че нашата нова технология за QR код значително ще подобри преобразуването на потенциални в актуални клиенти и ще революционизира първоначалните взаимодействия между бизнеса и потенциалните клиенти“, добави Ротман.

BrowsingMagic е разработена от TenantMagic- базирана в Кливланд, САЩ апликация, която улеснява процесите по наемане на имоти и основната идея за създаването на платформата е да улесни работата на агенциите за недвижими имоти, но очевидно приложението може да е полезно за оптимизирането на lead generation и в други бизнес сфери.