Рецепти само за продукти с намалени цени

Използвайки The Yellow Sticker Cookbook, купувачите намират рецепти, използващи хранителни стоки с намалени цени.

от Redlink
Рецепти само за продукти с намалени цени

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В страните, които не са свикнали с инфлацията, шокът от покачващите се цени в магазините за хранителни стоки е реален. Двуцифрената инфлация в Обединеното кралство води до това, че един на всеки седем души пропуска хранене или остава без храна. Печалбите на някои марки бързооборотни стоки са скочили рязко поради скока на цените. Други демонстрират, че разбират тежкото положение на клиентите си, като разработват нови начини за подкрепа на тези, които се справят трудно. Все повече хора да търсят ярко оцветените стикери, които показват намаления на хранителни стоки. От друга страна не всеки има умение да импровизира в кухнята с всякакви продукти. За да помогне на купувачите да разберат какво да правят с тези храни на намалени цени, базираното в Лондон Uncommon Creative Studio създава Yellow Sticker Cookbook.

Дигиталната „готварска книга“ работи по следния начин. На телефона си потребителите отиват в уеб приложението на готварската книга и сканират намален продукт. Те могат да добавят продуктите, които вече имат у дома и след това могат да кликнат, за да видят рецепти, които комбинират тези съставки. Както се посочва в мотото на безплатната услуга, тя позволява на хората да „открият хапване във всяко намаление“.

Готварската книга с жълти стикери е разработена от отделаа за потребителски опит на Uncommon с помощта на API на Google Vision, който открива и идентифицира обекти в реалния свят.