Джо Джонас става Бриджъртън, а събирането на чай - T-Time

Звездата и Tangueray стартираха партньорство с хитовия сериал на Netflix “Бриджъртън“

от Redlink
Джо Джонас става Бриджъртън, а събирането на чай - T-Time

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Сериалът „Бриджъртън“ постигна огромен успех в Netflix и е най-гледаният сериал на стрийминг платформата с 82 милиона гледания. Джинът Tangueray стартира видео кампания и активация, обвързана с премиерата на втория сезон на хитовия серил.

Действието в сериала „Бриджъртън“ се развива в Англия в началото на XIX век, по време на епохата на Регентството, когато събирането „на чай“ е един от най-изисканите поводи за социални събирания на доброто общество, моменти изпълнени със забавление, клюки, флиртове, смях с приятели и разбира се наслаждаване на изсиканата напитка.

Историята на джина Tangueray, днес собственост на Diageo, започва през 1830 година – само няколко десетилетия след събитията в сериала „Бриджъртън“. Джинът, точно като чая е традиционна британска напитка, особено популярна сред младите жени днес – както и сериала „Бриджъртън“, което прави партньорството особено удачно.

„Събирането „на чай“ в ерата на Регентството е олицетворение на елегантността“, казва Кристина Чой, старши вицепрезидент на "Ром, текила, джин" в Diageo. „И с втория сезон на „Бриджъртън“ на хоризонта мисля, че това е идеалният момент да изнесем тази велика традиция от дневните, гостните и градинските беседки от миналото, за да й придадем свеж, съвременен обрат. „T-time“ е идеалният повод да си починете от ежедневната си рутина и да добавите малко блясък, скандал и изненада към живота си, като се насладите на един или два възхитителен коктейл Tanqueray с приятелите и любимите си хора".

По подходящ за пищната естетиката на сериала царствен начин, феновете на „Бриджъртън“ са сърдечно поканени да открият съвременния прочит на Tanqueray („T“) на традиционната идея за събирането „на чай“ и превръщането му в „T-time“(фонетично близко до tea time – времето за чай).

Многофазната кампания на Tanqueray „T-time“ стартира с оригинално видео съдържание с участието на иконата на поп културата (и партньор на марката Tanqueray) Джо Джонас, който научава „как да бъде Бриджъртън“ от самия виконт Антъни Бриджъртън - актьора Джонатан Бейли и комедийната актриса Фийби Робинсън, която е суперфен на сериала.

Феновете ще имат шанс да спечелят едно от три ексклузивни преживявания, вдъхновени от „Бриджъртън“, като споделят своя оригинална снимка или видео съдържание в Twitter, Instagram или Facebook, което което ги показва как танцуват, пият или се обличат „за T-time“ в социалните медии, като използват хаштага #makeitTtime. Изживяванията, които могат да спечелят късметлиите, включват еклсузивен VIP достъп до The Queen's Ball в Ню Йорк, персонално, курирано „Бриджъртън“ частно парти или маслен портет в костюм от епохата на Регентството. Марката на Diageo пуска и лимитирана серия коктейлни комплекти Tanqueray x Bridgerton с имената на уважаваните семейства основни герои във втори сезон: Бриджъртън, Федърингтън и Шарма.

Тъй като Netflix не допуска излъчването на реклами в платформата, партньорствата с марки се превръщат в основна стрaтегия за осигуряване на допълнителни приходи. Партньорството с Tanqueray идва след успешни продукти като лимитираната серия ароматите на Old Spice, вдъхновени от „Вещерът“ и включването на Kraft Mac & Cheese в нов филм на Райън Рейнолдс. Обвързването с продукти не само генерира приходи за Netflix, но също така повишава културната значимост на представените продукти и предизвикват шум, привличащ внимание към марката.