Огромна Кара Делевин извисява G-Star Raw над тълпата

Британският топ модел, актриса и певица е лицето на новата кампания на G-Star Hardcore Denim

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

От 1989 г. насам G-Star RAW разширяват границите на деним дизайна и манифестират визията си за бъдещето, водени от убеждението, че няма ограничение за това, което денимът може да направи. Hardcore Denim е философията, която изразява манията на G-Star Raw по денима: тъканта, занаята и историята, а новата им колекция се стреми да предизвика нормите с нови кройки и съвременни детайли.

Британският топ модел, актриса и певица Кара Делевин е лице на колекцията Hardcore Denim на G-Star за сезона есен/зима 2022 г. Кампанията на марката представя един абстрактен свят, без логика или правила. Гигантска Кара, облечена с дрехи от колекцията, се движи през сюрреалистичен градски пейзаж, където неочаквани измерения срещат разрушителни перспективи. Кампанията е разработена от The Family Amsterdam и включва онлайн видео, външна реклама, дигитални канали и социални медии. Видеото е режисирано от Феликс Брейди от продуцентската компания Stink Films.

Joris Kuijpers, ECD и основател на The Family Amsterdam, казва: „Новата колекция показва още веднъж, че G-Star е марка, която върви по свой собствен път и не е непременно ръководена от кодекси или конвенции. Ето защо изоставяме правилата и логиката на кампанията. В кампанията няма фиксирани измерения и противоречиви гравитационни сили.“

В прессъобщение на G-Star се казва, че са избрали Кара Делевин за лице на кампанията, защото „тя се вписва идеално в традицията на марката да работи с уникални таланти. Делевин е „истински оригинал“ чрез бунтарския си, откровен характер и способността си да показва различни аспекти на личността си.“ G-Star са си сътрудничили в миналото с други „истински оригинали“, като Магнус Карлсен, Фарел Уилямс, Макс Верстапен и Снуп Дог.

Гуенда ван Влит, главен маркетинг директор на G-Star: „Кара е човек, когото е трудно да се определи. Тя е един от най-добрите модели в света. Освен това тя е актриса, писател и певица с уникален характер. Не позволява на никого да й казва какво да прави. Точно като G-Star.“.

Освен като модел, Делевин се утвърди в света на актьорството с участието си в хитовата комедия на Hulu, „Only Murders in the Building“, а преди това тя участва в други филмови проекти като „Suicide Squad“, „Paper Towns“ и „Carnival Row“. Кара навлезе и в модния дизайн с колаборацията си с едноименния лейбъл на покойния дизайнер на Chanel Карл Лагерфелд това лято.

Кампанията на G Star е най-новата рекламна кампания с участието на Кара Делевин. През февруари 2022г. тя беше лице на пролетната деним кампания на Seven For All Mankind, а преди това беше лице на колекциите Joaillerie на Dior.