GAP се връща към музикалните корени на марката, преработва TikTok хит за представянето на новата си колекция

Членовете на Jungle-Джей Лойд и Чарли Ди Пласидо, режисират вдъхновената от хита „Back on 74“ реклама с участието на носителката на Grammy Тайла

от Redlink
GAP се връща към музикалните корени на марката, преработва TikTok хит за представянето на новата си колекция

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Емблематичната американска модна марка GAP се завръща към музикалните си корени с британската група Jungle за най-новата си кампания, която представя новата колекция Gap Linen.Видеото от кампанията е режисирана от J Lloyd и Charlie Di Placido от Jungle и е вдъхновено от официалното видео на световния хит "Back On 74", което се превърна в глобален феномен в TikTok и вдъхнови танцова мания с над милиард гледания.

Gap използват оригиналната хореография на Shay Latukolan от видеото на "Back on 74". Всеки кадър демонстрира плавното и безпроблемно движение, което най-новата колекция ленени облекла на маркатаосигуряват, приканвайки потребителите да изберат своя предпочитан модел от колекцията Gap Linen.

Заедно с привличането на членове на Jungle за разработването на кампанията си, Gap си партнира с Tyla - новоизгряваща музикална звезда от Южна Африка. 22-годишната изпълнителка влезе в класацията Billboard Hot 100 със сингъла си "Water" и наскоро получи първата си награда "Грами" за най-добро африканско музикално изпълнение. Креативността и автентичността на Tyla отговарят напълно наангажимента на Gap да защитава оригиналността.

"Работата с таланти, които въплъщават духа на оригиналността, не е просто избор, а ангажимент към наследството на нашата марка", казва Марк Брайтбард, президент и главен изпълнителен директор на Gap. "Тази кампания отдава почит на емблематичните музикални реклами на Gap от миналото, като същевременно прегръща разнообразните гласове и таланти, които оформят нашето настояще и бъдеще. Продължаваме да черпим вдъхновение от артисти, които автентично изразяват себе си, използвайки стила на Gap, за да отразят своите уникални личности."

Пролетната кампания на Gap за 2024 г. стартира в дигиталните медии, външна реклама, видео в социалнитемедии и каналите на марката. Gap също така ще си сътрудничи с Jungle и Tyla, за създаването на плейлист замагазините на марката, който ще бъде достъпен и в Spotify.

Сътрудничеството с изгряващи артисти може да помогне на Gap да ангажира купувачите от поколение Z и да спре намаляващата културна релевантност на марката и трафик в магазините ѝ. Gap предприемат и други ходове, за да бъде преоткрито очарованието на марката. През февруари Gap Inc. назначи известния дизайнер Зак Позен за творчески директор и главен творчески директор на подразделението си Old Navy. GAP преживяха поредица от неуспехи през последните години, включително разпадането на партньорството им с Кание Уест, заради противоречивите забележки на рапъра.