ФАРА ще се проведе съгласно всички актуални противоепидемични мерки

от Redlink
ФАРА ще се проведе съгласно всички актуални противоепидемични мерки

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В следствие на пандемията от Covid-19 организацията и провеждането на събития е изключително предизвикателство. Тазгодишното издание на ФАРА се случва в изключително непредвидима среда и съвсем не е случайно, че мотото на 21-то издание на фестивала е FARA Unusual.

Приоритет в организацията на събитието е да се запази здравето на участниците, партньорите и многобройните гости на фестивала. И с въвеждането от 07.09.21 на нови противоепидемични ограничения на територията на страната, ФАРА ще се проведе от 8 до 10 септември на открито на територията на Sofia Summer Fest, при използване на част от капацитета на съществуващото пространство и при спазване на всички актуални изисквания за безопасност. Пълната програма на фестивала може да видите тук.

Организаторите от БАКА очакват всички акредитирани участници от 8 септември след 9:00 часа на входа на Sofia Summer Fest, в шатрата за регистрация на фестивала, където могат да бъдат получени пропуските за събитието.

Официалната церемония по награждаване ще се проведе на 11.09.21г. в Sofia Event Center, а достъпът до събитието ще бъде свързан със задължително предоставяне на ваксинационен сертификат, свидетелство за преболедуван COVID, документ за PCR тест, направен до 72 часа преди събитието или антигенен тест, направен 48 часа преди датата.

Участници със закупена акредитация за събитието, които при тези условия не биха имали възможност да присъстват на церемонията, поради липса на някои от посочените по-горе документи или своевременно не са преотстъпили поканата за церемонията на свой колега, имат възможност да възстановят част от сумата, като уведомят писмено организаторите на фестивала до 10.09 включително, на и-мейл: fara@baca.bg. Сумата, подлежаща на възстановяване, е 40 лв. (без ДДС).