Журито на медийния конкурс на ФАРА 2024

Вижте професионалистите, които ще оценяват заявките в медийния конкурс на най-големия фестивал на креативните индустрии у нас

от Redlink
Журито на медийния конкурс на ФАРА 2024

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Двадесет и четвъртото издание на най-големия фестивал на креативните индустрии в България - ФАРА, ще се проведе от 6 до 8 юни 2024 г. в Международния конгресен център в гр. Бургас. Тази година събитието отново ще представи творческия и медийен конкурси. Всеки от тях се провежда в съответствие със своя специфичен регламент, категории и критерии. Рекламните форми и кампании, участващи в Медийния конкурс, ще бъдат оценени и наградени от професионалисти с дългогодишна практика в комуникационната индустрия.

ФАРА обяви състава на журито на Медийния конкурс в двадесет и четвъртото издание на Фестивала.

Mедийните кампании и рекламни форми в конкурса ще бъдат оценени и наградени от жури в състав:

Александър Бирцоев - Управляващ директор, Zenith Media, част от Publicis Groupe Bulgaria
Александър Гагов – Managing Director, Connected/All Channels Group
Анелия Стояновa - Управител медийно звено, The Smarts
Ирина Поррузиан - Търговски директор, Нетинфо
Светослав Дъбов - Директор ТВ и бизнес развитие, Аргент Груп
Силвия Юдакова – Digital Media Director, guts&brainsDDB

Организаторите на Фестивала отбелязват, че участието в журито е признание за самите експерти, избрани в състава му, но е и свързано с отговорност на всеки един от тях спрямо работата и усилията на комуникационните агенции, както и спрямо репутацията на индустрията като цяло.

До 18 април комуникационните агенции все още могат да подават заявки за участие в Медийния конкурс и в Творческия конкурс на ФАРА 2024. Агенциите, които подадат минимум 10 заявки, получават 1 пълна акредитация за ФАРА безплатно!

Тази година в Медийния конкурс на ФАРА има две нови категории. В новата категория „Положителна промяна – търговски марки“ в раздел „Медийна кампания“ могат да участват компаниите, които чрез своята комуникация насърчават позитивната промяна в обществото.Понякога брандовете достигат до правилните потребители с помощта на известни лица и ФАРА награждава тези успехи в новата категория в Медийния конкурс – „Използване на инфлуенсър маркетинг“ в раздела „Канали – Творчески подход и иновации в конкретен канал“.

До 3 май може да се възползвате от по-ниските цени, като закупите своята акредитация тук, а агенциите-членове на БАКА получават акредитации на специална цена.