Джоана Михайлова е новият изпълнителен директор на Interpartners

В новата си роля тя поема стратегическото управление на бизнеса в направленията криейтив, медии и дигитални комуникации

от Redlink
Джоана Михайлова е новият изпълнителен директор на Interpartners

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Interpartners, една от водещите независими комуникационни групи в България, обяви назначението на Джоана Михайлова начело на творческата и рекламна агенция на групата. Джоана поема щафетата от Елисавета Търпанова, която заемаше поста досега.

Джоана ще отговаря за стратегическото управление на бизнеса в направленията криейтив, медии, дигитални комуникации и BTL; за развитието и надграждането на портфолиото от услуги, както и за управлението на екипа на Interpartners.
След старт на своята кариера в комуникациите в Португалия тя се завръща в България и се присъединява към Interpartners като комуникационен експерт. За последните пет години поема цялостното управление на ключови проекти на агенцията като Lukoil, Lilly Drogerie, Американския университет в България, Nucrema, Astellas, TotalEnergies и много други. Джоана е завършила СУ „Климент Охридски“ със специалност „Връзки с обществеността“ и има следдипломна квалификация по творческо писане в Мадрид, Испания.

За мен е чест да поема ръководството на компанията, която ми помогна да разбера какво означава да обичаш работата си“, казва Джоана Михайлова. „Агенцията ни има страхотен екип, най-големият капитал за успеха ни са хората. Заедно ще се стремим към още по-нестандартни подходи в комуникациите с пряко отражение в резултатите на клиентите ни. За широтата на творческия ни поглед допринася и регионалната ни мрежа на 9 пазара в Югоизточна Европа, SEEnthesis, която е нашият мозъчен тръст за иновации в индустрията, и съм щастлива, че можем да разчитаме на свеж творчески полъх от пазари, различни от нашия“, допълва тя.

В продължение на 32 години групата Interpartners се развива уверено напред“, споделя Катя Димитрова,управляващ партньор на групата. „Като независима агенция се стремим да бъдем винаги един ход преди другите, да надграждаме с нови услуги, да навлизаме в бизнес модела на клиента и освен творчески заряд, да допринасяме за устойчиви бизнес резултати. Вярвам, че свежите идеи, визията и разбирането на Джоана за иновациите в индустрията и емпатията, с която менажира екипа, ще водят агенцията ни към още по-сериозни успехи“, казва още тя.

Мениджмънтът на Interpartners изказа сърдечна благодарност на Елисавета Търпанова за нейния принос в разгръщането на творческия потенциал и стратегическите функции на агенцията и ѝ пожелава много успехи занапред!