Срокът за подаване на заявки за деветото издание на IAB Mixx Awards е удължен до 15 април

Престижните международни награди ще бъдат връчени по време на церемония на 16 май

от Redlink
Срокът за подаване на заявки за деветото издание на IAB Mixx Awards е удължен до 15 април

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Поради голям интерес, срокът за подаване на заявки за IAB Mixx Awards 2024 е удължен до 15 април. Компаниите разполагат с пет допълнителни дни да кандидатстват за престижните награди в цели 20 категории. Освен познатите от тях, тази година за първи път са включени 6 нови категории - Public Sector Campaign, Publisher Project / Media Engagement Campaign, E-commerce Campaign, Ad Tech & AI-driven Campaign, UX/UI/Journey Design & Experience, In-gaming Campaign. Добавянето на нови категории цели да даде възможност на повече и по-разнообразни кампании да бъдат видени и отличени от индустрията.
Наградите за интерактивен маркетинг IAB Mixx Awards са еталон за постижения в дигиталния бизнес по целия свят. Те оценяват дигиталния професионализъм, който работи както за компаниите, така и за обществеността.

Заявките вече са повече от миналогодишното издание, а сред най-желаните и популярни категории са „Творческа ефективност“ (Creative Effectiveness), „Бранд кауза“ (Brand Purpose), „Брандирано съдържание“ (Branded Content/Native), „Най-добро използване на социални мрежи“ (Best use of Social Networks). Решихме да удължим срока за кандидатстване, защото смятаме, че има много кампании, които заслужават да бъдат показани на широката публика. Очакваме с нетърпение всички заявки от компаниите и сме сигурни, че изборът на журито няма да бъде лесен.“, каза Илияна Захариева, председател на УС на IAB България.

Журито, което ще оценява кампаниите за интерактивен маркетинг е съставено от водещи европейски експерти с творчески и стратегически опит, а за спазването на правилата на конкурса ще следи техническа комисия, в която участват български професионалисти от комуникационната сфера.

Победителите ще бъдат наградени на специална церемония на 16 май, а предния ден маркетинговите експерти могат да вземат участие във фестивалната програма на форума, която ще бъде проведена онлайн. В нея ще се включи част от журито - Юрай Ковач, Иван Брозович, Славка Еберхарт и Филип Безнички, които ще разкажат истории от своя опит и ще споделят с аудиторията прозрения от работата си в сферата на дигиталните комуникации, маркетинга, технологиите и разказването на истории.

Всички, които желаят да се включат в церемонията и фестивалната програма, могат да закупят билети от уебсайта на наградите.

IAB Mixx Awards 2024 е девето провеждане на престижните награди, организирани от мрежата на IAB в България. Конкурсът отличава най-добрите кампании в сферата на дигиталните комуникации и интерактивния маркетинг, които поставят тенденциите за цялата индустрия и утвърждават стандартите за комуникация и реклама в дигитална среда.