Вижте 3D билборда на LOEWE x Spirited Away

Кампанията е заснета от известния фотограф Юрген Телер.

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Творческият директор на луксозната испанска модна къща Loewe, част от LVMH, Джонатан Андерсън, представи ексклузивна капсулна колекция на марката посветена на наградения с Оскар анимационния филм на Studio Ghibli „Отнесени от духове“(Spirited Away) от 2001г.

Loewe прикова вниманието на минувачите по улиците на град Ченгду, Китай с 3D билборд, представящ чантите от колекцията LOEWE x Spirited Away, вдъхновена от филма.

Със своята гама от дрехи и аксесоари колекцията е бягство във фантастичния свят на култовия филм – ода за лоялността и приятелството, режисиран от Хаяо Миядзаки. Майсторите на Loewe оживяват героите на филма с игра с материали и текстури. Младият герой Чихиро, мистериозният Хаку, магьосницата Юбаба, Коаноаши, духът без лице и Fly-Bird са интерпретирани в бродерии, помпони и като чанти. Някои елементи в колекцията са вдъхновени от класическата японска техника "боро", която се състои в създаване на пачуърк с боядисани с индиго парчета.

В кампанията на LOEWE x Spirited Away, която е заснета от известния фотограф Юрген Телер, участват певицата и изпълнителка Дуа Салех и моделите Кит Бътлър, Хюнджи Шин и Мика Арганараз. Игривите сенки фигурират на видно място във всяко изображение, напомняйки непрекъснатите преходи от реалното към фантастичното в Spirited Away, а 3D билбордът показва различни чанти от колекцията по силно привличащ вниманието начин.

В допълнение към уникалния 3D билборд, кампанията включва и традиционни формати на външна реклама в Париж, Лондон, Хонконг и Токио, както и активация в социалните медии.

Това е втора поред колаборация между Loewe и Studio Ghibli, която идва само няколко месеца след успешната им колекция, вдъхновена от My Neighbor Totoro.