Стартира нова кампания Keep Walking на Johnnie Walker

С кампанията бранда окуражава света да се движи отново

от Redlink
С кампанията бранда окуражава света да се движи отново

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Johnnie Walker – шотландско уиски номер едно в света, иска да вдъхнови хората да продължат да вървят към по-положително бъдеще с най-новата глава от емблематичната си глобална кампания Keep Walking в момент, в който светът постепенно се отваря отново след трудни 18 месеца пандемия.

Повече от два века Johnnie Walker е посветен на духа на прогреса и напредъка. Легендарната рекламна кампания на марката Keep Walking вдъхновява хората по целия свят с послание за напредък и позитивност повече от 20 години, а с тази нова част на Keep Walking марката иска да вдъхнови хората да направят следващата си стъпка, като отразява енергията, думите и мислите на културните икони и пионерите, които споделят този дух.

В основата на кампанията е видеото „Химн“ – телевизионната и цифрова реклама с послание, което цели да вдигне хората на крака и да ги накара да се движат отново с увереност сега, когато отново започват да се социализират.

„Химн“ е заразителен музикален микс от известни песни свързани с ходене, създаден, за да придаде увереност в стъпките на хората, докато се завръщат отново в света. Миксът включва семпли от легендарни хитове като Walk this Way на Run DMC и Aerosmith's, версията на Loretta Lynn на емблематичната These Boots Are Made for Walking и класическата Walk on the Wild Side от 70-те години на Lou Reed.

Наред с „Химн“ Johnnie Walker ще разположи и вдъхновяващи цитати в горещи културни точки по целия свят. Цитати от културни икони като Грейс Джоунс, Марк Твен, Мей Уест, Айртон Сена и други ще бъдат видени в Ню Йорк, Мексико Сити, Кейптаун, Токио и Банкок.

Кампанията ще включва и поредица от местни партньорства, които ще стимулират хората да „Продължават да вървят“. В 20+ страни по света различни изпълнители и артисти като DJ Alok (Бразилия), CL (Корея) и Alfonso Herrera (Мексико) ще обединят усилията си с Johnnie Walker, за да подпомогнат оживяването на социални пространства като барове, клубове и заведения, с отварянето на света и завръщането му към нормалния живот.

Стартирането на кампанията идва само седмици, след като Johnnie Walker отвори вратите за новата си забележителна атракция: Johnnie Walker Princes Street в сърцето на Единбург, Шотландия, давайки на хората уникален и завладяващ начин да изживеят уискито и да общуват отново заедно в родината на марката.

Джули Брамъм, директор на световната марка на Johnnie Walker, казва в прес съобщение по повод старта на кампанията: "Keep Walking са две малки думи, които казват толкова много за позитивността, възможностите и устойчивостта. След всичко, през което всички сме минали през последните няколко години, не можем да си представим време в най-новата история, когато тези чувства биха могли да бъдат по-актуални. "