Pizza Hut помага да се разделите безболезнено с партньора си преди Свети Валентин

Веригата се възползва от скока на разделите преди празника, като предлага възможност на потребителите да изпратят съобщение за раздяла и безплатна пица на бъдещата си бивша половинка

от Redlink
Pizza Hut помага да се разделите безболезнено с партньора си преди Свети Валентин

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Повечето хора си мислят, че периода около Свети Валентин е посветен изцяло на романтиката, но изследванията показват, че всъщност това е празника, около който са съсредоточени най-многото раздели на двойки през годината. Според проучване на IllicitEncounters.com, цитирано от Pizza Hut, 45% от хората са съгласни, че е по-добре да се разделят с половинката си преди празника на влюбените. Има дори феномен, наречен "Червен вторник" - вторника преди Свети Валентин, който се оказва че е денят през годината, на който има най-много раздели на двойки. Оказва се, че хората най-често се разделят с половинките си чрез SMS или по телефона, като съобщаването на новината лице в лице не е най-приятния от методите за раздяла.

За да помогне на потребителите да прескочат неудобния разговор за раздяла, Pizza Hut стартира промоцията „Goodbye Pies", с която могат да избегнат неприятния разговор и просто да изпратят пица с послание. Като посетят микросайта GoodbyePies.com, потребителите в Ню Йорк, Чикаго и Маями ( градовете с най-много разбити сърца в САЩ), могат да изпратят персонализирано, просто съобщение за раздяла на персонализирана опаковка, заедно със сладко-пикантната пица Hot Honey, за да облекчат болката.

Персонализираните кутии за пица Goodbye Pie имат предвидено специално място за добавяне на името на изпращача и доставят лошата новина по уникален сладко-лютив начин. Потребителите от всички останали населени места в САЩ могат да използват GoodbyePies.com, и да поискат Pizza Hut да напише текста за съобщението за раздяла, което да изпратят на своя бъдещ бивш любим, заедно с подаръчен ваучер за безплатна пица Hot Honey.

"Goodbye Pies" е първият проект за Pizza Hut на агенцията Mischief @ No Fixed Address, която беше обявена за социална агенция на веригата в края на миналата година. Новата Hot Honey Pizza ще бъде подкрепена с разработена от агенцията GSD &M национална кампания в САЩ, озаглавена "Pizza wHut!?", която ще вдъхне живот на ангажимента на Pizza Hut към иновациите във вкуса, докато марката продължава да преоткрива и усъвършенства любимите на всички вкусове с нови. Hot Honey Pizza има хрупкави чашки пеперони, напълнени с горещ мед с люти чушки, балансирайки сладката топлина на меда с пикантно-соления вкус на пеперони.