Изненадай бъдещото си „аз“ с нещо хубаво

Burger King предлага „Whopper за бъдещето“ във Франция

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Познато ли ви е онова удивителното чувство, което ви обхваща, когато намерите забравени пари в джоба на някоя дреха? Това е нещо като подарък, който правите на бъдещото си "аз", без дори да подозирате. Сумата може да не е голяма, но със сигурност озарява деня ви и ви кара да се чувствате победители. Някои клиенти на Burger King във Франция може да изпитат подобни чувства в недалечното бъдеще, тъй като марката ги приканва да си направят Whopper изненада, която е програмирана да се случи до след 10 години - от самите потребители зависи кога искат да изпитат тази малка радост в живота си.

Burger King се опита да приключи неприятната 2020 г. по-рано, с разработената от офисите на агенцията David в Маями и Сао Паулу кампния "Коледа през юли". Но сега, когато годината приключи окончателно и официално, какво следва? На фона на несигурността предизвикана от миналата година, е съвсем оправдано да имаме съмнения и подозрения, когато става въпрос за бъдещето, нали? Ще плащаме ли за кислорода? Ще нахлуят ли извънземни? Или роботите ще управляват Земята?

Няколко дни след Нова Година никой не може да предвиди какво ще се случи през 2021 и през следващите я години, но Burger King във Франция иска да гарантира, че ще се случи поне едно добро нещо. Затова и от марката предлагат "Whopper за бъдещето". Бургерът е представен като първият, който може да се достави през 2030 г., така че феновете на бързото хранене да имат поне едно хубаво нещо, което да очакват с нетърпение през следващите години.

Видеото, което представя "Whopper за бъдещето", представя времева линия, която започва с COVID-19 през 2020 г. и показва други възможни предстоящи събития, като плащането за кислород през 2057 г. или динозаврите, превземащи отново Земята в далечното бъдеще.

Създадена с помощта на агенция Buzzman, кампанията "Whopper за бъдещето" е достъпна от 30 декември 2020 г. и „обхваща“ до 100 000 души. Използвайки мобилното приложение на Burger King, потребителите са поканени да резервират Whopper и след това да изберат датата, на която искат да се поглезят с това апетитно лакомство от марката. След това любителите на бургерите в крайна сметка ще трябва да отидат в ресторант на Burger King, за да вземат подаръците си въз основа на QR код. Потребителите имат на разположение десет години, като последният ден, в който могат да изберат да получат храната си, е на 31 декември 2030 г.