BluePoint с нова стратегия и визуална идентичност

Агенцията за маркетингови изследвания и консултации BluePoint представи новата си стратегия към клиенти и свързаната с това нова визуална идентичност

от Redlink
BluePoint с нова стратегия и визуална идентичност

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

BluePoint е българска компания за маркетингови изследвания, анализи и консултации, създадена през 2013 година. Екипът на Blue Point вярва, че е важно не просто да изследваш дадено явление, но и да надградиш познанието с работещо решение, провокирано oт пазарната реалност.

BluePoint представи новата си стратегия към клиенти и свързаната с това нова визуална идентичност.

Стратегията ще включва по-висока добавена стойност в анализите, достатъчна и достъпна за разбиране информация, както и повече полезни за висшия мениджмънт и маркетинг специалистите изводи. Тази промяна ще бъде съпътствана и с още ключови трансформации, включително ново лого, идентичност на бранда, инвестицията в модерен офис и най-вече два нови софтуера за ценови симулации и пазарни прогнози– Q research и Contjointly.

Често казвам, че в съвременния свят има изключително много информация и малко познание. Ето защо в BluePoint се стремим да увеличаваме познанието в полза на клиентите – за да могат да взимат още по-добри и адекватни управленнски решения съобразени с реланостите на пазара. Софтуерите, които вече ползваме, ще позволят да влезаме в дълбочина и по-бързо да извличаме още по-лесни за възприемане прозрения и анализи, подходящи за всеки един пазар“, сподели Юлиан Добрев, основател и директор анализи в BluePoint.

Новата визуална идентичност и новото лого на компанията са разработени от агенция The Smarts. Промяната на логото на BluePoint оставя емблематичните тъмносини цветове в миналото. Изображението позволява да бъде по-лесно възприето от потребителите, благодарение на добре изчистените форми и минимализъм в черно, бяло и светлосиньо. Новата стратегията е в унисон с насочените усилията на агенцията за опростена комуникация, а цялостният редизайн е аналог на посланието, което съдържа ценностите на BluePoint – развитие, доверие, иновативност, резултатност.

"С новата визия искаме да кажем, че сме по-зрели, по-улегнали и търсим новаторското в нашия подход. Имаме смели идеи за стратегическото си развитие и допълнителната полезност, която ще дадем на клиентите и на пазара. Идеи които в рамките на 2023 години ще реализираме и които вярвам, че няма да останат незабелязани" коментира Юлиан Добрев.