ZARA : Обратно на работа

Вижте видеото, заснето от Джордан Хол, с което модната марка представя новата си офисна колекция и ни посреща обратно в офиса

от Redlink
ZARA : Обратно на работа

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

ZARA не е от модните марки, които инвестират активно в маркетингови кампании. Този път обаче, марката на Inditex залага на линията „Обратно на работа“ за да популяризира своята гама от офисни облекла, точно навреме за адаптацията към офисната рутина.

С наближаването на края на лятото и активния отпускарски сезон, светът се завръща към нормалната си рутина и ежедневие. Най-новата колекция на ZARA Man, линията „Обратно на работа“ предоставя визията на модната марка за еволюиралата естетика на мъжкото облекло, подходяща за днешната работна среда, независимо дали става въпрос за традиционна офис среда или хибридно работно пространство.

View this post on Instagram

A post shared by PRODn (@prodn_artandcommerce)

Видеото, създадено и режисирано от Джордан Хол (известен с поразителната си визуална работа за марки като Nike, Reebok Classics, Converse, Dazed и други), празнува рутината на офисното ежедневие. Продукцията е дело на бутиковата продуцентска агенция PRODn а творческото и продуцентско студио Bryght Young Things е отговорно за постпродукцията.

Историята във видеото се развива в асансьор в корпоративна сграда- типичен символ на офисния живот от 9 до 5, като на този фон ZARA успяват да покажат своите работни облека по един естествен начин. Видеото „Обратно на работа“ е заснето на 35-милиметров филм и на специално изработен декор, позволяващ завладяващи перспективи на камерата, които хармонират с очарователния сценарий на Хол, предоставяйки нюансиран поглед върху динамиката на работното място. Филмът изкусно улавя както ежедневието, така и комичното в офис сценариите, което го прави подходящ за работещите в офиси навсякъде по света. Визиите, подбрани от модния редактор Мартин Лерой, разкриват палитра, която е едновременно гъвкава и изискана и най-важното е готова за офиса. Чистите линии, структурираните силуети и съвременните текстури излизат на преден план, представяйки модно предложение, което е едновременно свежо и познато.