Забавното празнично послание на CIF Аржентина

Вижте забавната реклама на Lolla MullenLowe Madrid, с която марката на Unilever отправя призив за помощ в домакинските задължения по празниците

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Коледните и новогодишните празници са времето на празненствата и събиранията с роднини и приятели около масата. Времето на отрупаните с храни и напитки трапези и многото часове, прекарани в хапване и сладки приказки на масата. Но какво се случва, когато дойде моментът да се мият чиниите, чашите и всички съдове, които остават след тези дълги обеди и вечери? Отговорноста за почистването им обикновено пада само върху един човек, който отговаря за почистването на съдовете след ястията, доставили удоволствие на всички.

С новата си кампания в Аржентина, марката домакински почистващи препарати на гиганта Unilever - CIF, която присъства в 1 от всеки 2 аржентински дома, по забавен начин насърчава хората да поемат отговорност за последствията от празничните събирания и вместо да „измиват ръцете си“ от почистването и да прекарват времето си в намиране на извинения, да се възползват от възможността да си побъбрят над мивката.

Забавния клип е създаден от LOLA MullenLowe Madrid и е режисиран от Мартин Холцман и Кевин Кабули. Буквалната визуализация на израза “да си измиеш ръцете“, когато гостите забелязват купчината мръсни чинии до мивката и абсурдните им извинения с историите за гладуващи котки, внезапни изпити и непоносим трафик помагат на CIF да поднесе с много добър хумор и самочувствие своето послание със социален нюанс за края на годината.

„Ако ще си измивате ръцете, направете го, докато миете чиниите“, насърчава всички да бъдат малко по-добри и да си помагат тази Коледа (а и не само по празниците).