Zа путинофилите с любов

NEXT DC с оригинална активация за реакция на проруски коментари в социалните медии

от Redlink
Zа путинофилите с любов

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Руската инвазия в Украина, освен всичко друго причинява и задълбочаване на разделението в обществото у нас. Често срещано в социалните медии е противпооставяне дори между близки приятели с различно отношение към войната в Украйна. Въпреки данните от представителни национални проучвания на общественото мнение, според които голямата част от българите подкрепят Украйна и осъждат агресията на Русия, в социалните медии много често се срещат мнения и коментари на хора, които открито подрепят безпрецедентната руска агресия. Мрежата е препълнена с взаимни квалификации като "путинофил", "трол", "соросоид", "предател", "продажник","американска подлога" и други, като така се наричат един друг както приятели, така и напълно непознати хора. Никакви аргументи и факти не са в състояние да променят позициите на подкрепящите "специалната операция по денацификация и демилитаризация", които са дълбоко убедени, че медиите манипулират и изопачават истината и сатанизират Русия. Нещо повече - проруските позиции обикновено са съчетани с открито осъждане на европейските ценности, благодарениe на които същите тези хора имат въможност открито и свободно да изразяват мнението си. Доминираща тема в руската пропаганда, подкрепяна и от путинофлите у нас е, че лицемерният запад и неговата упадачна култура и измислени ценности са обречени на неизбежна и скорошна гибел.

NEXT-DC казват, че са се убедили от личен опит, че опитите да бъдат оборени с рационални аргументи про-путинските "активисти" в социалните медии са загуба на време. Затова решават да създадат един инструмент, който има силата лаконично и ефективно да приключи всяка такава дискусия във Facebook, Twitter или LinkedIn. Как? Като генерирате еднопосочен самолетен билет на избран от вас путинофил, с чиято помощ той може да отиде там, където очевидно мисли че ще живее по-добре, а именно Руската Федерация. Просто попълнете името му, изберете подходяща за него дестинация като Уфа, Новосибирск, Москва, Волгоград, Иркутск или Новосибирск, където според тези хора няма цензура, фалшиви новини и фалшив западен морал и тяхната гледна точка едва ли ще бъде толково яростно оспорвана.

Макар и особено силно застъпена в социалните медии у нас, прoпутинската пропаганда присъства във всички европейски държави. Затова и апликацията ви позволява да генерирате билет не само от София, а и да изберете еднопосочни маршрути за подръжниците на руската агресия и пропаганда и от други европейски столици към майка Русия.

"За Русия с любов", по думите на NEXT DC, е активация насочена само и единствено към "политическите русофили", а не към почитателите на руската култура и изкуство. Вече има инструмент за противодействе и на пропутинската пропагнда в социалните медии у нас. Използвайте го на воля, тук.