Витамини нахлуват в света на игрите с „Redoxon Defense Squad“

Mарката витамин С на Bayer REDOXON пренася защитата от реалния свят във виртуалното пространство

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Настоящата глобална ситуация породи множество дебати относно най-добрия начин да се грижим за себе си. Bayer, водени от своята глобална визия за „Здраве за всички, глад за никого“, намериха начин да предадат подходящо и силно послание към младите хора в Латинска Америка за значението на укрепването на имунната система, чрез своята марка витамин С с удължено усвояване от организма Redoxon.

За първи път в категорията на хранителните добавки марката витамини Redoxon, известна с подкрепата си за повишаване на имунитета, пренесе защитата си от реалния свят до виртуалния свят, като пусна Redoxon Defense Squad в игра на живо в една от най-популярните шутинг игри за мобилни телефони Free Fire. Redoxon Defense Squad обедини някои от най-добрите играчи на Free Fire в света, за да подобри защитата на геймърите в редица събития, излъчвани на живо в Латинска Америка.

С кампанията на Redoxon разработена от MullenLowe SSP3 под глобално лидерство от MullenLowe Group, геймърите във Free Fire можеха да номинират приятелите си, които според тях трябва да имат по-добра защита, да бъдат защитени от елитен отбор и да имат шанса да играят заедно със Световния шампион на Free Fire @NobruTV и най-известния геймър в LATAM @TheDonato, както и водещите геймъри на LATAM, @ElChino_RB, @Adonis_TH и @Machistream, които помагаха на играчите да останат в играта по-дълго.

Точно както Redoxon помага да се повиши защитата на тялото в реалния свят, Redoxon Defense Squad Squad засилва защитата по време на игра на Free Fire на играчи в Перу, Еквадор, Мексико и Бразилия, в предавания на живо в Twitch, YouTube и Facebook, които се проведоха в продължение на три дни от 5 до 7 март.

Първоначално времето за игра беше зададено на 90 минути, но събитието беше толкова популярно, че Redoxon постигна над 13 часа време за стрийминг, със силен ангажимент от елитните играчи, които говориха пред публиката си между игрите за важността на здравата имунна система. Сега видеоклиповете са гледани от над 3,7 милиона души, с над 200 000 коментара във всички потоци. Освен това, Garena, издателят на мобилни игри, който е собственик на Free Fire, се свърза с Bayer веднага щом видя, че активирането стартира на живо, за да обсъди как могат да работят заедно с марката при бъдещи активации.

Събитието е крайъгълен камък за игралната общност, тъй като за първи път @NobruTV и @TheDonato играят заедно, за да помогнат за защита на играчите.

„Непрекъснато търсим новаторски начини да се свържем по подходящ начин с младите хора по света, за да повишим осведомеността им за важността да се грижат за тяхното здраве и да поддържат максимално защитните си сили. В тези трудни времена повече от всякога трябва да предаваме това послание на всички, включително на най-младите, които може би са и по-малко заинтересовани“, каза Патриша Корси, CM&DO, Bayer Global.

„Това става още по-актуално в случая с младите хора, тъй като те са склонни винаги да поставят под въпрос и да оспорват всичко, което ни принуждава да разчупим парадигмите и да развием нови начини за свързване с тях. Нищо не ни насърчава повече от пионерските стратегии, толкова мощни като REDOXON DEFENSE SQUAD “, каза Артуро Санчес, вицепрезидент на Латинска Америка в отдела за потребителско здраве.

„Създаването на идеи за игри е нещо, което обичаме, особено когато го използваме, за да дадем положително и силно послание за глобалната здравна криза, която преживяваме, и да накараме повече млади хора да повишат защитата си“, казва Диего Муньос и Хуан Пардо Изпълнителни творчески директори на MullenLowe SSP3.