Градината на мечтите на Dior

Вижте коледната реклама на Dior с Анна Тейлър Джой, създадена от Publicis Groupe

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Коледната реклама на Dior за 2023 г., създадена от Publicis Grouoe, с участието на хипнотизиращата Аня Тейлър-Джой, е свидетелство за вечната елегантност на марката. Рекламата оставя трайно впечатление с поразителните си визия, а завладяващото присъствие на Тейлър-Джой представя празничната колекция на Dior по начин, който кара зрителите да копнеят да се докоснат до магията на Dior. Кампанията е една модерна приказка, която улавя същността на празничния дух и му придава нотка на лукс.

Празничната колекция на Dior, създадена от Питър Филипс, черпи вдъхновение от атмосферата, кралската архитектура и историческите градини на магическия град Париж. Във видеото, очарователната Аня Тейлър-Джой, звезда от "Гамбитът на кралицата", която беше лице и на миналогодишната празнична кампания на модната къща, се завръща в в света на Dior, този път въплъщавайки духа на Коледа в блестяща златна рокля. Аня се превръща в съвременна принцеса, внасяйки златна магия в празничния сезон на фона на най-емблематичната парижката градина "Тюйлери“.

Големият финал на това празнично пътешествие е оформен от позлатена въртележка Dior, вдъхновена от емблематичната въртележка в Тюйлери. Стайлингът на рекламата е безупречен, с балансиран смесица от исторически разкош и съвременна мода, като безупречното изпълнение на всеки детайл в нея, от декора до опаковките, излъчва характерната елегантност на Dior. Представените в рекламата празнични предложения на Dior включват адвент календара на марката Le Montaigne и клъча Rouge Dior Minaudière както и лимитирана серия сенки за очи, руж, червила и лакове за нокти.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Със своите златни нюанси и вдъхновени от барока опаковки, създадени от италианския художник Пиетро Руфо, които напомнят на колекционерски произведения на изкуството Dior представя празнична визия, която е едновременно празник за очите и кимване към корените на марката в разкоша.

Коледната кампания на Dior е ослепителна демонстрация на празнична елегантност, която ни кани да мечтаем за Коледа, изпълнена със златни моменти и луксозни подаръци.