Жилища с луксозни имена

От Bentley до Porsche нова категория жилища и дори градове задават стандарт за луксозно живеене.

от Redlink , Източник: Wunderman Thompson Intelligence
Жилища с луксозни имена

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Когато се говори за най-добро място за живеене, нищо не е по-добро от Маями. Градът с право се гордее с постройки като Porsche Design Tower и Residences by Armani Casa.

До 2026 г. и Bentley на недвижимите имоти ще промени хоризонта на Маями. Извисяващ се на 749 фута височина, Bentley Residences се очаква да бъде най-високата сграда на брега на океана в САЩ. Bentley Residences обещава да „внесе иновативния лукс на Bentley във вашия дом“, позволявайки на хората буквално да живеят в марката. 63-етажната сграда се състои от 216 жилищни апартамента и множество удобства, включително открит басейн, фитнес зала и игрална зала с голф на закрито.

В края на 2023 г. Aston Martin Residences ще отвори врати в центъра на Маями. Според New York Times 391-те апартамента са почти напълно разпродадени, включително триплекс мезонет на Aston Martin на стойност 59 милиона долара.

В Обединеното кралство нов проект Thames Living ще направи първа копка в сътрудничество с Porsche Consulting, дъщерно дружество на марката луксозни автомобили. Новият град ще бъде разположен по поречието на река Темза и ще се състои от жилищни сгради, паркове, хотели, ресторанти и магазини. Повече подробности се очакват през декември 2023 г., когато проектът стартира официално.

View this post on Instagram

A post shared by Thames Living (@thamesliving)

Мотивацията за луксозните марки да навлязат в бизнеса с недвижими имоти за милиарди долари изглежда обещаваща. Според неотдавнашен доклад на компанията за недвижими имоти Knight Frank, пазарът на брандирани луксозни резиденции се предвижда да расте с 12 процента всяка година от сега до 2026 г. В допълнение, разширявайки се в областта на недвижимите имоти, марките луксозни автомобили се превръщат в марки за начин на живот, осигурявайки на хората всеобхватно изживяване и пълноценно свързване с марката.