RedChair представя: Мария Милушева и Пенко Котов, творчески директори Noble Graphics/TBWA

Мария и Пенко си споделят червения стол, как се отрази пандемията на агенцията и начините на работа, очакванията си за ФАРА 2022 и куп други интересни неща

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

RedChair е новата ни видео-рубрика, в която redlink.bg разговаря с водещи лица от комуникационния бизнес, медиите, маркетинга и бизнеса като цяло.

Първите гости на червения стол са Мария Милушева и Пенко Котов - творчески директори в Noble Graphics//TBWA. Мария и Пенко са част от хората (заедно с другите членове на екипа), които седят зад успехите на агенцията през изминалата година. Noble Grapichs станаха агенция на годината на ФАРА 2021, а по-късно през миналата година се класираха и като най-ефективната агенция на Effie България 2021.

Пенко и Мария си споделят червения стол и споделят с аудиторята на redlink.bg оценката си за последната година, как се отрази пандемията на агенцията, споделят надеждата си "новото нормално" да се окаже "старото нормално", говорят за очакванията си за ФАРА 2022 и споделят надеждата си за завръщането на фестивалния дух, прогнозата си за разивтието на рекламния бизнес в България и куп други интересни неща. Приятно гледане!