RedChair представя: Мария Гергинова – управляващ директор на Mindshare България

Мария Гергинова разказва как пандемията се е отразила на медийните агенции, споделя прогнози за пазара и очакванията си за медийния фестивал на ФАРА 2022

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В епизод 3 на RedChair – видеорубриката на redlink.bg – на червения стол е Мария Гергинова, управляващ директор на Mindshare България – една от най-големите медийни агенции на българския пазар, част от Ogilvy Group България.

Мария Гергинова има 20 години опит на стратегическо и оперативно ниво в областта на медия планирането и закупуването на медии, маркетинга, рисърча и преговорите. През годините Мария е работила върху комуникационите стратегии на марките на добре познати международни и български компании като А1, Sanofi, GSK, Unilever и много други. Мария Гергинова е член на техническата комисия на медийния фестивал на ФАРА 2022 г.

На червения стол на redlink Мария разказва за работата на медийната агенция по време на пандемията и как тя става все по-динамична, а екипите по-адаптивни и по-креативни. Мария Гергинова споделя и прогнозите си за развитието на рекламния бизнес и медийния пазар до края на годината. В интервюто Мария споделя и очакванията си ФАРА да върне своя блясък и привлекателност, особено за младите рекламисти, споделя кои кампании би трябвало да бъдат отличени на медийния фестивал на ФАРА 2022 и споделя много други интересни факти и прогнози.

Приятно гледане!