proof. става творческа агенция на “Бургаско”

Агенцията поема обслужването на бранда след конкурс, проведен в края на миналата година.

от Redlink
proof. става творческа агенция на “Бургаско”

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Основана в края на 2018 г., proof. е една от най-награждаваните комуникационни агенции в България. Те са носители на награди от престижни международни фестивали като One Show, MadStars, Cresta, Epica, а на местно ниво - седем златни отличия от фестивала за ефективност Effie и творческа агенция на годината на ФАРА 2022г.

С работата си за “Бургаско” proof. разширява портфолиото си и добавя към него и марка пиво. Комуникационната подкрепа на агенцията ще включва стратегическо планиране за развитието на бранда и позиционирането му в различни комуникационни канали: телевизия, дигитално присъствие и разнообразни офлайн активации. .“Да разширим портфолиото си с още един бранд, който е харесван от хората, мотивира екипа да прави най-добрата работа, на която е способен.” — казва творческият директор и съсобственик на агенцията Ангел Искрев.“Първата ми работа по специалността беше стаж през 2012 г. в Molson Coors, компанията собственик на бранда “Бургаско”,., и сега се усеща като завръщане вкъщи. Нямам търпение да видим на какво сме способни заедно” — споделя и Николай Диевски, ръководител на стратегическото звено в proof.

Бирата „Бургаско“, част от портфолиото на Molson Coors в България, печели все по-категорични позиции на национално ниво, като за последните три години „Бургарско“ отчита среден ръст от над 20% в обем по данни на Nielsen България.

„Бургаско“ е марка с постоянно нарастваща популярност сред българските потребители и смело можем да кажем, че e една изгряваща звезда на бирения небосклон у нас. Това все по-категорично позициониране на бранда заслужава един нов, свеж и още по-креативен комуникационен подход и сме щастливи, че в лицето на proof. открихме партньор, с който вярваме, че ще успеем да разкрием невероятните качества на „Бургаско“”, заяви Десислава Атанасова, Бранд мениджър на „Бургаско“.