Най-популярните клипове в TikTok за 2022 година

Песни, танци и един жираф от шоколад – това са някои от най-гледаните видеа в TikTok през изминалата година.

от Redlink
Най-популярните клипове в TikTok за 2022 година

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Известният шоколатиер Amaury Guichon e шампионът на годината в TikTok. Той е известен с това, че конструира по-големи от реалните животни и предмети от шоколад. Неговият шоколадов жираф е един от най-добре представилите се видеоклипове за годината в световен мащаб в TikTok с 309 милиона гледания.

@amauryguichon Chocolate Giraffe! This 8.3ft tall 100% chocolate sculpture is my biggest creation yet. #amauryguichon #chocolate #giraffe ♬ dream river. - Woong Sun Hee

„Вирусното“ видео на певицата Розалия, която дъвче дъвка по време на интрото на песента Motomami на концерт, е причината тя да продължи тенденцията в TikTok, дъвчейки дъвката си по време на поредица от житейски ситуации, от фитнеса до суши ресторант има 158,3 милиона гледания.

@rosalia

♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Louis Theroux става супер популярен през август, показвайки преработен вариант на своя рап Jiggle Jiggle в шоуто Chicken Shop Date в YouTube, с което много бързо се превръща в един от TikTok звуците на годината. Но звездите от „Ривърдейл“ - Лили Рейнхарт, Камила Мендес и Мадлайн Петш с тяхната безумна интерпретация имат най-много гледания през тодината - 139,7 милиона гледания.

@blondebrunetteredhead does this turn you on? #fyp ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

Майката, позната в TikTok като @little.blooming.women често споделя забавни видеоклипове на малкото си дете. Един конкретен видеоклип, в който малката й дъщеря няколко пъти възкликва „Аз съм просто бебе!“ всъщност става най-гледаното ѝ видео в TikTok с 84,2 милиона гледания.

@little.blooming.women Did. She. Stutter? #parenting #toddler #toddlersoftiktok ♬ original sound - Jordan

Създателката на съдържание @Lav_sings е известна със своите забавни видеоклипове и с малки видеа, в които пее. Нейното изпълнение на #Desitok за баща й и сестра й става най-гледаното й видео и се класира сред най-популярните в TikTok за годината с 61,4 милиона гледания.

@lav_sings papa and sis are absolutely shook #nooransisters #desi #desitiktok #patakhaguddi #reaction #voiceeffects ♬ original sound - Lavannya