Морски съкровища

„Бургаско“ показва съкровищата на Българското Черноморие с нова кампания

от Redlink
Морски съкровища

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Бургаско“ дава старт на нова кампания, посветена на съкровищата на българското Черноморие. Инициативата, наречена „Морски съкровища“, включва поредица от вдъхновяващи документални видеа за емблематични крайморски кътчета. Тяхната красота и уникалност ще бъдат разкрити през историите на интересни личности, които имат специална връзка с морето, а любителите на солените приключения ще могат да следят всички епизоди на страницата на поредицата.

Главни герои в първото видео от поредицата са сърфистът и бохем Веселин Деспотов и неговото любимо кътче от Южното Черноморие. Докато ни отвежда до него с лодката си, Веско ни потапя в магията на един разказ за свободата, бягството към дивото и морето като въздух. През есента ще бъде представен и вторият епизод, който ще разкаже историята на талантлива млада дама, която вижда морето с очите, сърцето и обектива си. Кампанията ще се разгърне през 2025 г. с още солени разкази и любопитни активации, с които брандът ще увлече и ангажира феновете на морето и хубавата бира. Видеата от поредицата може да бъдат намерени в YouTube канала на бранда и в галерията на „Морски съкровища“ на обновения сайт на „Бургаско“.

Нашето Черноморие крие живописни кътчета, които са не просто красиви – те вълнуват истински. И ние искаме да разкажем за тях през автентични човешки истории и по този начин да помогнем на повече хора да открият в тези места пристан и вдъхновение“, заяви бранд мениджърът на „Бургаско“ Десислава Маринова.

Заради усещането за безгрижие и свобода, което носи с лекия си и освежаващ малцов вкус, „Бургаско“ се е превърнало в нарицателно за море и летен релакс. Емблематичното за морския бряг пиво обаче печели все по-категорични позиции на национално ниво сред почитателите на бира, които разпознават „Бургаско“ като своя любим бранд за всеки сезон и всяко място. Тази година „Бургаско“ поощрява и онези, които носят морето в сърцата си, но не могат и без планината, със специална лятна активация за всички, впуснали се в приключение по маршрута Ком-Емине. До края на септември преминалите трасето ще получат бутилка „Бургаско“ като награда за успешното завършване на емблематичния преход.