Lamborghini Urus SE – роден с две сърца

Кампанията на Lamborghini, създадена от Dude Лондон оприличава мощта и емоцията, изпитвани по време на шофирането на суперавтомобила с пулсиращия ритъм на две сърца

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Луксозната автомобилна марка Lamborghini използва старта на изложението Auto China 2024, за дапредстави новия Super SUV на марката - Urus SE. Това е plug -in хибридна версия на хитовият SUV на марката Urus, обновен и предлагащ много нови технологии. Към двигателя с мощност от 620 конски сили и 800N въртящ момент се добавя и „второ сърце“ на електромотор със 192 к.с. и 483Nm въртящ момент. Urus SE ще предлага 10 режима на шофиране с готови настройки, като 4 от тях са специално за хибридната система ище придават 4 „различни характера“ на колата. Lamborghini Urus SE се отличава с нов дизайн, оптимизирана аеродинамика, безпрецедентна бордова технология и най-високите досега стойности на въртящия момент и комбинирана мощност от 800 к.с, което му дава уникално място в неговата категория Super SUV.

С представянето на Urus SE в Китай, Lamborghini стартираха и международна, мултиканална кампания в дигитални канали, социалните медии и местата на продажба, посветена на най-новото попълнение в гамата от високопроизводителни спортни автомобили и суперавтомобили на марката.
Създадена от агенцията DUDE London, кампанията "Born With Two Hearts"(Роден с две сърца) взима две от най-известните усещания, изпитвани при шофиране на Lamborghini - мощност и емоция - и ги преосмисля като два сърдечни ритъма пулсиращи в шофьор на Urus SE, заради двойната производителност на неговия хибриден двигател. Филмът в основата на кампанията разказва за свят, в който хората се раждат с две сърца, като метафора за двойните възможности, които хибридния двигател в Urus SE позволява. Това сравнение разкрива забележителните възможности, които биха могли да издигнат съществуването отвъд всичко, което е познато досега.

Curro Piqueras, изпълнителен творчески директор на DUDE London , коментира: "Представянетона новия Urus SE - хибридната версия на емблематичния модел на Lamborghini беше едновременно мечта и творческо предизвикателство, тъй като изобразяването на невероятната му, способна на всичко мощ, като същевременно да се покажат и преобразените му разнообразие от режими на карана не беше лесно. Отговорът беше е в аналогията с човек с две сърца, което да се свърже с двата двигателя на автомобила. Човешка история, която ни помогна да предадем силата на Urus SE през очите на нашите главни герои и колата, което осигури изключително представяне във всекикадър."