Конференция на Kantar за въздействието на доброто рекламно послание върху краткосрочния и дългосрочния успех на марката

Запазете своето място на конференцията на Kantar „How to win with effective creative” на 11.05.2023 в София, за да разберете за предизвикателствата и опита в изграждането и измерването на ефективна комуникация в България

от Redlink
Конференция на Kantar за въздействието на доброто рекламно послание върху краткосрочния и дългосрочния успех на марката

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В днешния свръхсвързан дигитален свят хората виждат повече съдържание и на повече места от всякога досега, което създава и повече възможности за свързване с брандовете. Това е и голямото предизвикателство пред рекламата днес, тъй като марките по своята същност не са нещо, от което хората се интересуват повече, в сравнение с всички други важни неща в натоварения си живот. Още повече, че днес хората са мотивирани, а и имат възможността, да пропускат, избягват или блокират реклами, което силно намалява ефективността на рекламните инвестиции. Следователно самото рекламно послание трябва да бъде по-силно от всякога, за да успее наистина да се свърже с потребителите и да не бъде пропуснато.

Както казва Кийт Уийд, CMO на Unilever: „Вниманието е награда, а не право. Хората трябва да се заинтересувани, за да се ангажират и да прекарват време с марките. Следователно днес криейтивът трябва да бъде по-силен от всякога, за да спечели наградата да бъде видян."

На 11.05.2023 г. от 9:30 в Квадрат 500 експертите на Kantar CEE Марчела Абрашева - регионален директор на Kantar CEE, Мила Григорова – Brand Strategy & Creative Lead и Валентин Ковачки - Brand Guidance & Creative Expert ще разкрият въздействието на доброто рекламно послание върху дългосрочния и краткосрочния успех на марката на конференцията
„Как да спечелим с ефективен криейтив?“
. На конференцията ще бъдат представени инструментите на Kantar за подпомагане на разработването на ефективен криейтив и ще бъдат обсъдени предизвикателствата и опита в изграждането и измерването на ефективна бранд комуникация в България.

Постигането на растеж на марката както в добри времена, така и в лоши е истинско предизвикателство. Успешните марки продължават да процъфтяват и в периоди на несигурност и растящи разходи. Но как успяват те? Експертите на Kantar ще представят базирани на данни аргументи, които могат да убедят всички заинтересовани страни, че дори в несигурни времена, инвестирането в изграждане на марка чрез ефективно рекламно послание е правилният начин.

От експертите на Kantar на 11 май ще научите как може да потвърдите ефективността на вашите реклами и въздействието им върху бранда с помощта на водещия световен изследователски инструмент – Link. Разберете защо 90% от световните топ рекламодатели използват Link в 107 страни по света и как с негова помощ ефективността на рекламата се повишава средно с 38%, като се регистрирате тук за участие в конференцията на Kantar.

Чуйте от първа ръка как да се възползвате от автоматизираната платформа Kantar Marketplace - платформа за пазарни проучвания, позволяваща по-бързи прозрения за по-добри резултати от рекламата.

Kantar Marketplace съчетава гъвкави изследвания, мощен анализ и задълбочен опит в изграждането на брандове, за да ускори прозренията за потребителите и да отключи растежа на марката.

Kantar е признат глобален лидер с над 25 години опит в изследванията на творчески разработки. Kantar предоставя инструменти, с които да изградите бранда си с помощта на ефективен криейтив, при това с възможност за прилагането им от ранен етап на разработка до крайното творческо съдържание. С над 240 000 тествани рекламни кампании, формиращи най-голямата нормативна рекламна база данни в света. Никоя друга агенция не е тествала повече реклами или има толкова много норми/сравнителни показатели. Kantar интегрират авангардни изследователски методи и невронаучни технологии, за да помогнат на бизнесите да изграждат марките си и да подобрят възвръщаемостта на рекламните си инвестиции.