Effie Talks : Може ли наистина Effie да е трамплин в кариерата?

Отговорът може да чуете от първа ръка на събитеито Effie talks на 4.10.2023 г.

от Redlink
Effie Talks : Може ли наистина Effie да е трамплин в кариерата?

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа


Наградата EFFIE е глобален символ на успешна маркетингова комуникация. За повече от 50 години спечелването на награда Effie се наложи като световно признато постижение и утвърден стандарт за успешно комуникиран бранд..

Освен утвърден международен стандарт за ефективност, престижните награди Effie изпълняват и още една много важна функция: те са индивидуална оценка и персонално признание за личните професионални качества и успехи на всеки, който е избрал маркетинга и комуникациите за свое професионално поприще.

На 4 октомври от 18:30 часа в Литературен клуб „Перото“ ще се състои специалното събитие EffieTalks. На сцената ще се качат утвърдени професионалисти, носители на отличия от престижния международен конкурс и представители на компании, които подкрепят наградите Effie България. Те ще разговарят за работещите идеи, които движат бизнеса и вдъхновяват цялата индустрия.

Повече за връзката между клиент и агенция и нейната роля в реализирането на ефективни маркетингови комуникации, както и защо наградата Effie е толкова “тежка” и ценна за индустрията, ще споделят доказани маркетингови специалисти, сред които Анелия Мирчева - Senior Client Marketing Manager, Visa Europe, Велимира Петрова, Директор „Продажби“ в bTV Media Group, Виктория Станчева, Brand Marketing Manager, Fashion Days България, Илияна Захариева, Директор „Корпоративни комуникации” в А1 България, Катерина Ушева, Маркетинг директор, Kaufland България, Петя Балаука, FLA Senior Brand Manager, Stills portfolio Bulgaria & Romania в Coca-Cola Bulgaria и Теодор Несторов, Изпълнителен директор на CarlsbergBulgaria. Модератор на разговора ще бъде Красимир Папазов - Главен редактор на redlink.bg, част от Ogilvy Group Bulgaria.

В България конкурсът Effie Bulgaria се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и се провежда от 2007 година. Той покрива всички комуникационни канали на българския пазар, за да отличи онези кампании и маркетинговите практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии. Крайният срок за приемане на заявки за участие в шестандесетото издание на Effie Bulgaria е 10.10.2023г.