Amstel обяви глобално партньорство с тенис звездата Рафаел Надал

С първото си партньорство с бирена марка, Рафаел Надал ще бъде глобален посланик на Amstel 0.0 и Amstel Ultra при експанзията на марката на нови пазари

от Redlink
Amstel обяви глобално партньорство с тенис звездата Рафаел Надал Снимка: The Heineken Company

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Amstel избра тенис легендата Рафаел Надал като световен посланик на растящия брой продуктови предложения на марката за балансиран начин на живот, като Amstel ULTRA® и Amstel 0.0. Amstel ULTRA® е първокласна ниско-въглехидратна, нискокалорична, светла бира, произвеждана в Мексико.
Рафаел Надал ще бъде също и посланик на Amstel 0.0, като помага да се подчертае значението на умереността и отговорната консумация като част от по-широката глобална амбиция на HEINEKEN „Brewing a Better World“, да създаде по-голям избор за потребителите в категорията с бири с нулево съдържание на алкохол.

Тригодишната сделка, която бележи първото партньорство на Надал с марка бира, ще позволи на тенис звездата да подкрепи продължаващото разширяване на марките на Amstel на нови пазари в световен мащаб, като спомогне за предлагането на по-голям избор на потребителите и им позволи да намерят бира, която отговаря на техния активен и балансиран начин на живот. През следващите три години Надал ще участва в кампании на Amstel ULTRA® и Amstel 0.0, които ще включват телевизионни клипове, дигитална реклама и външна реклама.

Изключително развълнувани сме да приветстваме Рафа в семейството на Amstel. Рафа е известен не само с невероятните си постижения на тенис корта, но и с активния си и балансиран начин на живот. Това го прави идеалният партньор за нарастващата гама от лайфстайл продукти на Amstel, включително Amstel ULTRA®, Amstel ULTRA® Seltzer, Amstel Malta ULTRA® и Amstel 0.0. Заедно с Рафаел Надал ще продължим да развиваме марката Amstel ULTRA®, тъй като тази категория продължава да се разраства, като помага за засилване на важното послание за умереност и отговорна консумация чрез предсотавяне на избор.“ казва в прес-съобщение на компанията Малгожата Лубелска - старши директор „Международни марки и крафт бири“ в Heineken.

Партньорството до 2024 г. ще позволи на Amstel ULTRA® и Amstel 0.0 да използват Рафаел Надал в различни глобални маркетингови дейности, които ще стартират през следващите месеци, като криейтивът им ще се фокусира върху това как гамата от лайфстайл продукти на Amstel се вписва в балансирания му начин на живот. Легендарния тенесист от години вдъхновява и влияе на хората по целия свят със своята страст и стремеж да бъде най-добрият. Освен с победите си на корта и неподражаемия стил на игра, Рафа е известен и с рекламните си договори с редица престижни марки като Emporio Armani, Babolat, Telefonica, Banco Sabadell, Tommy Hilfiger и Cantabria Labs.

Много съм щастлив да се обединя с Amstel ULTRA® през следващите няколко години. Изминалата година беше предизвикателна за всички нас и никога не е имало по-важен момент за намиране на баланс в живота ни. Тъй като съм професионален тенисист и винаги пътувам по света, живея изключително активен и зает живот. Но в същото време винаги си намирам време да се наслаждавам на моменти с близките си, когато мога. Вярвам, че всеки трябва да може да намери правилния баланс, който работи за него и гамата на Amstel ULTRA® и Amstel 0.0 допълват това перфектно.“ споделя Рафаел Надал.