Willed: Интервю с вампир

Вампирът граф Грегор обяснява на австаралийците защо е важно да имат завещание и колко бързо и лесно могат да го направят онлайн.

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Имате ли изготвено завещание? Не сме в Австралия и нашата правна система е различна, но за жителите на Австралия, които искат да сложат в ред делата си, Willed прави планирането на края на живота бързо, просто и достъпно за всички. С помощта на Willed правно валидни завещания могат да бъдат попълнени онлайн за минути, при това на малка част от цената на традиционен адвокат.

Признавайки, че писането на завещание може да изглежда обезсърчително и мрачно, кампанията на Willed "Убийствено лесно" („Dead Easy“), създадена от незвисимата агенция Hardhat се насочва към по-леката страна на подготовката за неизбежното. Кампанията е най-голямата на Willed до момента и включва първата телевизионна реклама на марката, както и активи за дигитални медии и социални мрежи.

Лице на кампанията е вампира граф Грегор, който за своите 700 години е видял много „вкусни“ хора да идват и си отиват от този свят и разбира важността на написването на завещание по-добре от всеки друг.

Водена от 45-секунден TVC, кампанията представя на сцената граф Грегор с прическа и грим, който говори директно пред камерата за „вкусните хора“, които е срещал през дългия си живот, разкривайки, че първото нещо, което винаги пита (преди да се нахрани с някой) е "в ред ли са вашите дела?". Грегор твърди, че може и да е вампир,но "не е чудовище“ и насърчава жертвите си бързо и лесно да създадат завещанието си с Willed, преди той да вечеря.

В кратка версия на видеото граф Грегор споделя очарованието си от напредъка на технологиите и призовава всички "вкусни смъртни" да изготвят завещанието си онлайн.

Хейли Рид, старши стратег в Hardhat коментира: „Като ново предложение, ние знаехме, че е важно да предадем функционалните предимства от изготвянето на завещание онлайн, включително скоростта, лекотата и сигурността. Заедно с това, като нова марка, трябваше да го направим по начин, който да е симпатичен и отличителен".

„Искам да кажа, казвам на хората да си изготвят завещанието от векове. Казах го на Нед Кели, казах го на Принс. Сега, казвам това на всички австралийци. Направете си завещание с Willed. Убийствено лесно е” казва самият граф по повод на участието си в рекламаната кампания.