Всяка пролет ново начало - новата пролетна кампания на HORNBACH

Веригата магазини направи си сам буквално показва пролетното пререждане за градинарство и ремонти в кампанията създадена от Heimat TBWA

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Макар и да не си личи много, пролетта е във въздуха. Идването на пролетта е символ на прераждането и новото начало, събуждането от пролетното слънце на хората и природата за нов живот. С пролетното разцъфване и зараждането на новия живот идва времето и за всички онези направи-си-сам ремонти и подобрения по къщата и двора, които са отложени с идването на есента и зимата от всеки направи-си-сам ентусиаст.

Именно пробуждането за нов живот, показано буквално с излюпването на направи си сам ентусиаст от гигантска какавида, е основната идея на новата рекламна кампания на добре познатата европейска верига за подобрения на дома и градината HORNBACH

„Всяка пролет, ново начало“ е посланието на създадената от берлинската агенция Heimat TBWA сюрреалистична реклама, заснета от шведското режисьорско дуо Traktor чрез берлинския офис на продуцентската компания Stink Films.

Това е втория път, в който Tractor заснемат реклама за HORNBACH следдобилата голяма популярност тяхна реклама от 2022г. „Unleashed“, която окуражаваше хората да се погрижат за растенията в двора си, преди те да са взели нещата в свои ръце и сами да отидат в HORNBACH.

Традиционно пролетната рекламна кампания на HORNBACH и през тази година е представенавъв всички медийни канали, като стартира с 6“ тийзър спотове, показващи само гигантскияпашкул, които със сигурност са предизвикали любопитство. Пълната версия на рекламата освен в телевизия ще бъде прожектирана и в киносалони. Кампанията ще включва още и социалнимедии, дигитални канали, OOH и POS.