Вижте The Clogging - филм на ужасите от тоалетната хартия

VaynerMedia показва как марката тоалетна хартия Scott Bath спасява от ужаса от запушването на тоалетната

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Запушването на тоалетната е ужасно преживяване, а ако това се случи на чуждо място, опитът да се справите с неприятната ситуация си е истински филм на ужасите. Именно това е в основата на идеята на новата кампания на марката тоалетна хартия Scott Bath, собственост на Kimberly Clark.

Scott Bath си партнират с VaynerMedia за създаването на триминутния филм "The Clogging"(„Запушването“), който показва колко сериозно марката приема запушванията на тоалетната. Филмът, вдъхновен от разговори в социалните медии около страховете от запушване на тоалетната, е издържан изцяло в стила на класически хорър.

Историята започва с идилична обстановка и млада жена, която е притеснена от първата си среща с бъдещите си свекър и свекърва. Камерата проследява как Scott 1000 - тоалетна хартия, произведена с технология против запушвания, случайно е оставена в колата, а последствията от тази грешка води до кошмарни ситуации и далеч не най-доброто първо и впечатление при запознанството.

Филмът, режисиран от Чиоки Насор от продуцентската компания Even Odd, използва формулата на класическите филми на ужасите – музиката, натрупването на нарастващо напрежение и ескалацията на усещането за опасност. От ритъма на рекламата, обстановката, натрупването на напрежението, зрителите са потопени в кошмарното изживяване, което може да стане реалност и за тях, ако не използват продуктите на Scott Bath.

„Знаем, че запушването на собствената ви тоалетна е неприятно само по себе си, да не говорим за допълнителното безпокойство, когато това се случва на обществено място“, споделя Кен Чампа, старши маркетинг директор за САЩ в Household Care и Scott Bath в Kimberly-Clark.

„За да предпазите банята си от превръщането ѝ в сцена за филм на ужасите в реалния живот уверете се, че разполагате със Scott 1000… Scott Bath ви осигурява сигурност, че ужаси в банята се случват на екрана, а не в собствената ви тоалетна.“