Робърт де Ниро и Ейса Бътърфийлд в рекламата на Uber One

Звездите стават най-добри приятели в рекламата, създадена от Mother, защото и двамата обичат да „ядат храна“ и „да ходят на разни места“.

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Uber стартира във Великобритания нова кампания за членската си програма - Uber One, с участието на холивудската икона Робърт Де Ниро и звездата от "Sex Education" Ейса Бътърфийлд. Основните предимства на членството в Uber One, от което вече се възползват над 1 милион души във Великобритания, са липсата на такси за доставки и отстъпки от Uber Eats и пътувания с Uber и Uber Premium.

В рекламата зрителите виждат звездното дуо на снимачната площадка на филм, докато Бътърфийлд нервно се опитва да завърже разговор с легендарния ветеран. Скоро те откриват, че простите неща са тези, които ги свързват. Различните кадри със споделените преживявания на двете звезди, показват как връзката им процъфтява, докато пътуват из Лондон заедно, правейки това, което правят най-добре – да се хранят и да ходят на разни места.

"Новата ни кампания има за цел да покаже на хората, че Uber One е членство за хора, които ядат храна и ходят на разни места, което е за почти всеки", казва Мая Галего Спиърс, ръководител на маркетинга за Великобритания и Ирландия в Uber и Uber Eats.
„За първата ни по рода си кампания на Uber One имахме късмета да работим с невероятно брилянтните Робърт де Ниро и Ейса Бътърфийлд, които вдъхнаха живот на тази кампания красиво на екрана."

195 секундната реклама, режисирана от Дейвид Шейн от продуцентската компания O Positive ще бъде излъчвана в пълна и в кратки версии (от шест секунди до по-дълги формати) в телевизия, BVOD, кино и дигитални канали. Кампанията ще включва и външна реклама подчертаваща, че Uber One е членство за всеки, който яде храна и ходи на разни места. Кампанията ще включва и съдържание, създадено от инфлуенсъри в социалните медии, включително Пабло Рохат (@pablo.rochat), Дани Ха (@daniverdari) и Доминик Дейвис (@allthatisshe), празнуващи „яденето на храна“ и „ходенето на разни места.“