Publicis Groupe започва 2024 г. със 100 000 персонализирани видео поздрава към служителите си по целия свят

Традиционните годишни пожелания за 2024г. са "Лично пожелание"- персонализирано с помощта на AI благодарствено видео от топ мениджмънта за всеки един член на екипа на Групата

от Redlink
Publicis Group с персонализирани от AI видео поздравления към служителите си

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

2023 година беше силна година за Publicis Groupe. Компанията покори много първи места – бе класирана на първо място по органичен ръст, по ключови финансови показатели, по спечелването на нови клиенти, в ESG темите и зае и първото място по пазарна стойност в индустрията. Както винаги, компанията иска да постави и хората в екипите си на първо място, като благодари лично на всички, които са помогнали за осигуряването на това нейно първо място през изминалата година.

Затова Publicis започва 2024 година не просто с едно общо видео с новогодишни пожелания към всички, а с цели 100 000 видеа - по едно за всеки един член от екипите на компанията по света.

Благодарение на способността на Publicis да обединява информация за своите екипи чрез платформата Marcel, всеки, който е част от Групата и е допринесъл за нейното развитие и успех, ще получи персонализирана благодарност, която отговаря на индивидуалните му/ѝ интереси.

В първия по рода си експеримент, с който се надскачат границите на познатите досега AI видеа, методи за разказване на истории и персонализацията на посланията, традиционното новогодишно послание на CEO-то на Групата - Артур Садун претърпява необичаен обрат. За посланието към Садун се присъединяват неговият AI близнак, AI копията на глобалният мениджмънт екип и дори и AI версия на Председателя на надзорния съвет на Publicis Groupe - Морис Леви, които са придобили някои изненадващи нови умения за да отчетат личните интереси на всеки един служител.

По-долу ще намерите някоко примера, от които става ясно как „Личните пожелания“ (One-to-One Wishes) свързват правилния роден език, правилния лидер и правилните интереси с правилния човек в 100 000-те поздравителни видеа на Publicis.

Ето как Морис и Артур благодарят на Габи - търсещият приключения бизнес ръководител от Сао Пауло:

Вижте как Карла Серано - Главен Стратегически Директор на Групата и Артур Садун благодарят на Ева - управляващ съдружник на Групата, която обича спорта и живее в Австрия:

Ето как Найджъл Воз -CEO на Publicis Sapient и Артур Садун благодарят на Юри - дизайнер на Publicis Sapient, родом от Сеул, който черпи вдъхновение от танците, гимнастиката и изкуството

Ето как Дейв Пенски - CEO на Publicis Media US и Артур благодарят на Тони - изпълнителен вицепрезидент на Publicis Media, който живее в Канада и обича пътуванията, водните спортове и паркур.