Новата рекламна кампания на Four Seasons, базирана на истински истории

Кампанията включва незабравими истински истории на гости, за да подчертае дългогодишното наследство на Four Seasons в персонализираното обслужване.

от Redlink
Новата рекламна кампания на Four Seasons, базирана на истински истории

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Four Seasons продължават да променят перспективите за луксозното изживяване с развитието на кампанията си Based on a True Stay, стартирала като платформа на марката през 2022 година.

Новите реклами на компанията за луксозно гостоприемство показват реални гости, описвайки емоционалните истории, които се случват в колекцията от хотели, курорти и резиденции на Four Seasons.

Избрани сред 125 от най-необикновените истории на Four Seasons за истинска грижа и обслужване са две преживявания на гости в хотелите на веригата в Межев и в Бостън, красиво оживени за кампанията.

В Межев любовта на двама гости към гледането на звездите е била дочута от служителите на хотела, което довежда до бърза и иновативна мобилизация на екипа за изпълнение на мечтата им да спят под звездите, последвана от сутрин с прясно кафе и разточителни сладкиши.

В Бостън, след като научили, че малка гостенка е загубила първото си зъбче точно преди да пристигне, при настаняването ѝ персоналът организира сложен лов на съкровища, който зрелищно завършва със специална поява на Феята на зъбките.

Нейтън Копан режисира най-новата кампания Based on a True Stay, надграждайки предишната си работа с колекция от водещи луксозни и потребителски марки като David Yurman, La Mer и Polo Ralph Lauren.

Four Seasons и Копан използват жива кинематография, за да покажат начините, по които добросърдечните взаимодействия между гости и служители могат да превърнат малките детайли в магически моменти, които в крайна сметка създават трайни спомени. От изненадването на младоженци с красива вечер за гледане на звезди в Алпите до изработването на персонализиран лов на съкровища, организиран от Феята на зъбките, тези примери са само няколко от многото преживявания, създавани от членовете на екипите на Four Seasons всеки ден.

Заснети във Four Seasons Hotel Boston, Four Seasons Hotel Megève и на борда на Four Seasons Private Jet Experience, новите реклами се излъчват в ефирни, дигитални и социални медии, за да подчертаят отдадеността на Four Seasons към персонализирано обслужване и незабравимите моменти на грижа към гостите.

Новата творческа идентичност на марката е развита и в кампании в подкрепа на колекцията Four Seasons At Home, частните резиденции Four Seasons и ресторантите и баровете Four Seasons.

"Повече от 60 години Four Seasons е синоним на луксозни преживявания, които се определят от грижа, доброта и съпричастност. Жестовете на любов – големи и малки – доставени от нашите изключителни екипи, са начинът, по който ще продължим да определяме стандарта за луксозно гостоприемство в световен мащаб", казва Марк Шпайхерт, изпълнителен вицепрезидент и главен търговски директор на Four Seasons Hotels and Resorts.

"Нашият Based on a True Stay криейтив перфектно съчетава реалните преживявания на гостите с усета и въображението на нашата марка, предизвиквайки усещането за лукс с истинско сърце, което остава в основата на всяко преживяване на Four Seasons."

Стартиралата през август 2022 година интегрирана маркетингова кампания Based on a True Stay допринася за силното повишаване на познатостта на марката Four Seasons, търсенето, привличането на гости със спечелените медийни импресии и усилията за ангажиране в социалните медии. Чрез това стратегическо позициониране компанията продължава да потвърждава дългогодишната сила на своята марка, надграждайки и засилвайки положителното въздействие на кампанията от 2022-ра.

От стартирането си новата идентичност на марката демонстрира жив, остроумен и добросърдечен глас и визуализации на Four Seasons в собствените канали на марката.

Кампанията за 2023 гододина е подкрепена от многомилионни инвестиции в платени медии и интегрирани маркетингови усилия за достигането до нови и съществуващи аудитории на Four Seasons.