Матю Макфадиен и Роджър Федерер са герои в новата реклама на Mercedes-Benz

Зрелищната реклама с участието на двете звезди е част от глобалната бранд кампания Defining Class since 1886

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

В началото на 2024 година със зашеметяваща демонстрация на иновации и стил, Mercedes-Benz стартира най-новата глава от глобалната кампания на марката „Defining Class Since 1886", стартирала на IAA 2023 в Мюнхен.

Темата „Defining Class Since 1886" формира гръбнака на глобална маркетингова кампания на Mercedes-Benz и подчертава безкомпромисната визия на компанията, която продължава да оформя развитието на автомобилите по начин, надминаващ всичко правено от другите.

Рекламатa с участието на британския актьор Матю Макфадиен (познат от ролята си на Том Уамбсганс в сериала Succession на HBO и нa г-н Дарси в „Гордост и предразсъдъци“) и тенис иконата Роджър Федерер, са най-новата част от кампанията „Defining Class Since 1886". Рекламата е режисирана от Нина Холмгрен и е издържана в стила на шпионски екшън филм. Фокусът е върху иновациите, дизайна и комфорта, така характерни за германската марка.

Придружен от най-новите електрически автомобили на Mercedes-Benz, Матю Макфадийн в стила на Джеймс Бонд се придвижва без усилие от място на място в различните сцени, а дългогодишният посланик на марката Роджър Федерер го насочва с технически финес на заден план. Необичайната визия и техника за разказване на историята предоставят уникален поглед върху историята на Mercedes Benz и технологичното развитие, превърнало автомобилите им в много повече от средство за придвижване от точка А до точка Б.

Видеото показва иновациите на марката, с помощтa на които автомобилите на Mercedes Benz днес могат да бъдат и индивидуална уелнес зона, мобилен офис, частен киносалон или лично безопасно пространство. С програмите ENERGIZING COMFORT, Mercedes-Benz осигурява цялостно уелнес изживяване в своите автомобили, а Hyperscreen с MBUX и други функции за свързаност превръщат автомобила в мобилен офис или частно кино. Иновативните системи за безопасност и асистиране, включително DRIVE PILOT, допълнително допринасят за безопасното и комфортно пътуване, демонстрирайки ангажимента на марката за подобряване на цялостното изживяване при шофиране. Звездният актьорски състав и новата S-класа Mercedes служат като напомняне, че изтънчеността и съвършенството са вечни качества, които никога не излизат от мода.

Рекламата създадена, от antoni и team x на Omnicom и продуцирана от Anorak Film GmbH, включва музика от Густав Карлстрьом. Видеото ще бъде популяризирано чрез mercedes-benz.com и социалните медийни канали на Mercedes-Benz.