Класиката може да бъде ремиксирана

Кайли Миноуг и южнокорейската денс икона Пеги Гоу в новата кампания на Magnum

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Две десетилетия след излизането си, хитовата песен на Кайли Миноуг "Can't Get You Out Of My Head" получи нов ремикс за новата кампания за сладолед Magnum. Кампанията "Класиката може да бъде ремиксирана" (Classics can be remixed) подкрепя новите летни предложения на марката Magnum Remix – три нови вкуса, вдъхновени от класическата гама на Magnum. Ремиксът на мегахита на Кайли е дело на южнокорейската икона на танцовата музика DJ Пеги Гoу. Премиерата на видеото към песента, заснето от режисьора Тим Браун и продуцентсата компания 1stAveMachine, беше в павилоина на Magnum в Кан по време на филмовия фестивал.

Видеото, което следва музиката, е уникално културно сливане на старото и новото. В него виждаме Кайли Миноуг в нейния емблематичен бял костюм, както и жълтата спортна кола De Tomaso Mangusta от стария видеоклип на песента, но в този случай съчетана с влияния от корейската поп култура – принос на Пеги Гу. Базираната в Сеул илюстраторка Сео Инджи също внася свой собствен уникален стил в естетиката, за да създаде наистина ремиксирана версия на музикалното видео.

Сътрудничеството на Magnum с Кайли и Пеги Гоу продължава дългото наследство на марката за партньорства с вдъхновяващи творци, които разрушават бариерите пред музиката, изкуството и културата в стремежа си да бъдат верни на себе си, насърчавайки другите да правят същото.

Classics Can Be Remixed е напълно интегрирана кампания в платени и привлечени дигитални медии, платени и органични социални медии и инфлуенсъри, създадена е със съвместните усилия на основната творческа агенция на марката LOLA MullenLowe, ПР агенцията GOLIN London и дигиталната агенция MullenLowe Profero. В допълнение към новата версия на популярната песен и нейното ново музикално видео, кампанията ще включва различни дейности, които ще бъдат споделяни чрез официалните канали на Magnum в социалните мрежи, подкрепени от допълнителна промоция чрез наемане на подходящи за целевите потребителски групи инфлуенсъри. Внимателно подбрани инфлуенсъри присъстваха на представянето на филмовия фестивал в Кан, като документираха и уловиха разкриването на ремикса чрез собственото си автентично съдържание. С TikTok като ключов партньор за кампанията, инфлуенсърите също бяха обучени на оригиналния танц Can't Get You Out of My Head, което създаде разговори и ангажираност с кампанията сред по-младите демографски групи.

Кейти-Джо Флин, изпълнителен директор на GOLIN London, кометира: "Обявяването на колаборациите на Magnum с културно значими имена като Майли Сайръс и Халси е нещо, което сме правили в продължение на много години, но чувствахме, че това, което беше необходимо за 2022 г., е различно. Днес сътрудничеството с брандирани таланти трябва да се чувства автентично, неочаквано и най-важното да има силен разказ, който е в основата на съдържанието, а бих казал, че тази година сме вдигнали летвата. Кампанията на Magnum Classics Can Be Remixed не само събра две огромни имена, но креативността, която се роди от това тристранно сътрудничество, се чувства наистина иновативна. Така необходимата носталгия по носталгиите, ремиксирани със свежестта на 2022 г., е точно това, от което се нуждаят търсачите на удоволствие това лято.”