Eternally Reborn - новата бранд кампания на BVLGARI

Звездната кампания на модната къща подчертава най-новите творения на марката от колекцията Aetrena с помощта на Ан Хатауей, Зендая и Лю Ифей

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Основаната през 1884 г. луксозна марка бижута Bvlgari е синоним на непрекъсната еволюция, създавайки шедьоври, които улавят красотата на трансформацията. Новата бранд кампания на марката Bulgari - Eternally Reborn (Вечно Прероден) почита 140-те години наследство, приканвайки хората да се впуснат в пътешествие на самоиздигане, вдъхновено от изящните творения на Bvlgari. Кампанията, създадена в пaртньорство с агенцията Anomaly, черпи вдъхновение от вечното прераждане на зората и празнува вечната същност на започването наново с помощтa на глобалните посланици на марката Зендая, Ан Хатауей и Лю Ифей.

Кампанията Eternally Reborn е съставена от няколко кратки видеоклипа, които комбинират съвременния лукс с непреходните ценности на римската архитектура. Рим, с богатата си история, играе централна роля в кампанията. Сливането на исторически периоди и художествени стилове е част от това, което прави Рим толкова красив, а способността на града непрекъснато да се преоткрива отразява етоса на Bvlgari за вечно обновление. Посланиците на Bvlgari прекосяват емблематичните забележителности на Рим на фона на песента "Burning" на Yeah Yeah Yeahs, а техните отражения са уловени в хипнотизираща последователност от огледала, които символизират многото аспекти на техните личности и безкрайните възможности за преоткриване. Кампанията е заснета с режисьора Натали Кангилем и модният фотограф Зоуи Гросман.

Минало, настояще и бъдеще се сливат във великолепната колекция бижута Bvlgari Aeterna High Jewellery: вечни шедьоври, които улавят светлината на новата зора, въплъщавайки вечен стремеж към красота. Трите видеа с глобалните посланици на марката Ан Хатауей, Зендая и Лю Ифей представят бижута не само от новата колекция Aeterna High Jewellery а и от други колекции, показателни за на неумолимото, несравнимо майсторство на бижутерската къща.

Глобалният посланик на марката Зендая носи колието Aurea Chandra, шедьовър, направен от безтегловни сфери със скъпоценни диаманти и мрежа от розово злато, предлагайки различен поглед към класическото творение със същото име.

Глобалният посланик на марката Ан Хатауей разкрива блестящата огърлица изработена от пакет от тринадесет поразителни сапфира, поставени в бяло злато.

Представените от Лю Ифей безупречни бижута вдигат летвата на съвършеното майсторство на изработката на Bvlgari, празнувайки вечната жизненост на Вечния град.

За да допълни кампанията, Bvlgari стартира "Вечно преродени истории", дигитална платформа, която приканва хората да споделят собствения си опит и моментите си на личностно прераждане. Направената по поръчка инсталация, предоставена от холандската дизайнерка Сабине Марселис. "Vista Aeterna" предлага съвременна интерпретация на градския пейзаж на Рим. Тази динамична инсталация се състои от дванадесет колони на базата на травертин, украсени с отразяващи цветни огледала. Всеки стълб се върти през целия ден, което позволява да се проследи пътя на слънцето от здрач до зори. изложбата, разположена на Пиаца ди Спаня ще е достъпна за посещения до 15 юни 2024г.