Добре дошли в Maison Perrier

Глобалната кампания на Maison Perrier, създадена от Ogilvy Paris е с участието на звездата от „Емили в Париж“ Лили Колинс и Виктор Белмондо, режисирани от Деймиън Шазел

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

След като откри сезона на масите на открито и отдаде почит на френския начин на живот с кампанията на Perrier “La Terrace”, собственикът на марката – Nestle Waters отново работи с Ogilvy Paris за глобалното представянето на новата си марка газирани безалкохолни напитки Maison Perrier.

Новата марка безалкохолни напитки на Nestle Waters - Maison Perrier, включва газирани ароматизирани води, енергийни напитки, моктейли и газирани води на основата на сок. Наред с марката Perrier, която продължава да задоволява почитателите на натуралната минерална вода, тази нова марка приветства по-креативното предлагане на газирани напитки, като се стреми да отговори на разнообразните нужди и вкусови предпочитания през целия ден, предлагайки приятен и интензивен вкус. Maison Perrier ще защитава креативността във всичките й форми, а за глобалната кампания по представянето ѝ, създадена от Ogilvy Paris, марката с класически авангарден френски дух се впуска в пътешествие за изграждане на наследството си.

Глобалната кампания на Maison Perrier въплъщава френската елегантност и празнува емблематичния дух на легендарната френската марка, както и този на сериала „Емили в Париж“, с който доби глобална известност едно от лицата на кампанията– актрисата Лили Колинс (дъщеря на легендарния британски музикант Фил Колинс).

Видеото в основата на кампанията, режисирано от Деймиън Шазел (La La Land, Babylon), ни кани да открием Maison Perrier - иновативно и вдъхновяващо шато някъде из Южна Франция - идеалното място за тази нова гама от продукти на Perrier. Проследяваме Лили Колинс, докато тя изследва различните стаи на Къщата, всяка от които е в цвета на конкретна напитка от гамата на марката и буквално се преобразява, като вкусва продуктите. По петите на героинята на Лили Колинс, докато тя открива из Къщата свят на вълнение, вкусове и неочаквани преживявания, е не кой да е, а френската звезда Виктор Белмондо (внук на легендата на френското кино Жан-Пол Белмондо), в ролята на пазача на къщата.

Носителят на "Оскар" шведският оператор Линус Сандгрен (Солтбърн, Ла Ла Ленд, Вавилон) е отговорен за перфектната визия на кадрите, а дългогодишният сътрудник на Шазел - Джъстин Хъруиц (многократно награждаван за Babylon, La La Land) осигурява музикалния фон. Видеото празнува с елегантност и лекота вечния авангарден френски дух, който новата маркаMaison Perrier, представена от създателите на Perrier притежава. Кампанията отразява искренето напродуктите на марката, преливащи от цветове и творческа енергия, за да обогатят всеки момент от живота.

Глобалната кампания на Maison Perrier, която демонстрира елегантността и креативността на емблематична френска марка, стартира в края на април във Франция в телевизията, дигитални медии и външна реклама.