Пълноценно пътуване

Луксозно пътуване вече означава пълноценно преживяване във всяка минута от свободното време, включително по пътя към финалната дестинация.

от Redlink , Източник: Wunderman Thompson Intelligence
Пълноценно пътуване

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Пътешествениците започват да търсят ваканции, пълни с преживявания, изпълващи всеки момент от времето им, по възможност много далече от мястото, което наричат ​​дом. За луксозно пътуващите това означава намаляване на времето за пътуване или превръщане на самото пътуване в част от забавлението.

Новите високоскоростни самолети отвеждат пътуващите по работа и за развлечение до техните дестинации за рекордно кратко време. Най-бързият частен самолет в света на Bombardier лети по-бързо от скоростта на звука. Global 8000 използва устойчиво авиационно гориво и ще превозва пътници в луксозна кабина, със скорост малко под скоростта на звука, когато започне да лети официално през 2025 г.

Global 7500 на Bombardier, който започна полети с VistaJet през март, лети с по-висока скорост и на по-висока надморска височина от стандартните полети. Леона Ки, президент на VistaJet US, казва пред Wunderman Thompson Intelligence, че добавянето на Global 7500 към флотилията им позволява предлагане на „несравними услуги по поръчка“ и е допълнение към „лукса на безкрайни възможности за пътуване“ на VistaJet. Оборудван е с четири жилищни помещения, самостоятелна спалня, голяма галерия и зона за хранене, както и осветление, базирано на циркадния ритъм за пълноценно луксозно и възстановяващо пътуване в небето.

Phantom Ranch, самоопределящ се като „дестинационен хотел“ в Гранд Каньон, е единственото място за настаняване в рамките на самия каньон от 277 мили. Целта на престоя на всеки пътник е да преживее пълноценно и да се наслади на пътуването до там. След километри пешеходен туризъм гостите могат да си починат в специални помещения, вкопани в планината и обслужвани от товарни превози с мулета.

Brevity е ново приложение, стартирало през май, което се грижи за модерни екскурзии, с пълноценни маршрути. „Платформа за преживяване“, както е описана в магазина за приложения, тя подготвя персонализирани луксозни ваканции с маршрути, които позволяват да се съчетаят работа и удоволствие при пълноценните пътувания на пътниците. Експерти проектират цялото пътуване за членовете с абонамент, като гарантират, че всяко събитие е уникално и персонализирано.

Потребителите оползотворяват ваканциите си с възможно най-много развлечения, почивка и подмладяване, търсейки луксозни места за настаняване на по-високи цени на всяка спирка по време на пътуването си. Марките за планиране и пътуване вземат под внимание тези желания, за да гарантират, че луксозно пътуващите клиенти могат да стигнат до дестинациите си бързо и комфортно, наслаждавайки се на самото пътуване.