RedChair представя: Цанка Крушева, творчески лидер McCann Sofia

Творческият лидер на екипа, спечелил първата българска награда от Cannes Lions International Festival of Creativity говори за...

от Redlink

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Цанка Крушева е гостът в епизод 4 на RedChair – видеорубриката на redlink.bg.
Тя е творчески лидер в McCann Sofia и заедно с Иван Киров-Тоби ръководи екипа, създал проекта на Mastecrad България BookTrips – Лети с книга, който стана първата българска кампания отличена на Cannes Lions Interntaional Festival of Creativity и получи Grand Prix на ФАРА през миналата година.

На червения стол Цанка Крушева разказва за това, как през последната година се увеличават социалните камапании, каузите и про боно проектите, за това как най-високото международно отличие на българска агенция води до разминаването между строгите вътрешни критерии за оценка на работата и изискванията на пазара и клиентите, за хибридния начин на работа и свободата, която той носи. Тя споделя и очакванията си към ФАРА 2022 и какъв тип кампании са надява да бъдат отличени.

Гледайте цялото интервю и разберете какво мисли Цанка Крушева за края на пандемията, влиянието на войната в Украина върху рекламата, четиридневната работна седмица и други интересни неща.