Яке с гаранция 100 години

Якето Century Jacket (вековно яке) от LIVSN е проектирано да издържи 100 години, като се предлага с безплатни ремонти за този период.

от Redlink
Яке с гаранция 100 години

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Безкрайното и често безсмислено потребление е дълбоко интегрирано в съвременния живот. Докато светът се бори с обречеността на климата и растящото неравенство, хората все повече осъзнават пагубните ефекти от своите неконтролирани навици на пазаруване. Марки като LIVSN реагират на тази еволюция в потребителското поведение.

LIVSN Designs са марка връхни дрехи, базирана в Арканзас, и наскоро пуска най-новия си продукт за набиране на средства в Kickstarter, където незабавно постига целта си за финансиране доста преди крайния срок. Въпросният продукт, наречен Century Jacket е яке с прецизна изработка, предназначено за ежедневна употреба при различни условия и е изработено изцяло от естествени материали. Според LIVSN, то е проектирано да издържи 100 години.

Външната обвивка на якето е направена от органичен Ventile, памучна тъкан от ерата на Втората световна война, която е изключително издръжлива и естествено водоустойчива. Подплатено е с влагоотвеждаща коприна, разполага с лека изолация, изработена от етична вълна. Предлага се в маслиненозелено и черно-синьо и вече е в предварителна продажба за 439 USD, като доставката се очаква през декември 2023 г. LIVSN е достатъчно уверен в качеството на продукта, така че предлага безплатни ремонти през целия вековен живот на продукта. Century Jacket е четвъртата успешна кампания на марката в Kickstarter.

LIVSN Designs са пионери в устойчивото и осъзнато производство, като с това създават по-добри възможности за малка, но нарастваща група от съзнателни потребители. Предлагайки универсално облекло, проектирано за дълготрайност и давайки приоритет на етичните, екологични материали, LIVSN едновременно отразява промяната в мисленето и позволява отговорно поведение при покупка. Това е съответно на посоката на мислене на потребителите, които все по-често настояват за по-дълъг живот на продуктите и по-бавното им остаряване.