Стартира The Blacks - нова компания за творчески и дигитални услуги

Новият творчески колектив The Blacks предлага различен, не агенционен модел на работа, базиран на мрежови принцип и оптимизиран за постигането на реални бизнес резултати

от Redlink
Стартира The Blacks - нова компания за творчески и дигитални услуги

най-четени

Защо да се абонирам за redlink?

eксклузивни анализи

пийпълметрични данни

детайлни селекции

помагате на една нова медиа

Обявиха стартирането на The Blacks - творчески колектив за комуникация и дигитален маркетинг, която функционира на мрежови принцип и поставя фокус върху стратегическите решения, насочени към постигането на измерими бизнес резултати.

The Blacks стартира с набор услуги в сферата на творческата комуникация и дигиталния маркетинг, даващи възможност на компаниите да отключат пълния потенциал на своето дигитално присъствие.

Начело на The Blacks като съосновател и управляващ директор застава Нина Дякова - творчески директор с над 12 години опит в дигиталния маркетинг, заемала лидерски позиции в някои от водещите дигитални агенции на българския пазар.

Идеята за The Blacks се роди от желанието да предложим на брандовете възможност да отключат истинския потенциал на своето дигитално присъствие като двигател на бизнеса” - коментира Дякова. “Наясно сме, че традиционните метрики в дигиталния маркетинг като импресии, интеракции и т.н. не са това, което интересува компаниите - важното са бизнес резултатите, постигнати благодарение работата в дигитална среда. Нашата цел е да предложим работещи, стратегически издържани решения, оптимизирани да работят за постигането на значимите за конкретния бизнес цели

”.

Стратегически партньор на The Blacks е консултантската компания The Other Half, чийто фокус е изграждането на силни брандове и устойчиви маркетинг модели. “Щастливи сме, че в лицето на The Blacks имаме партньор, който споделя нашето вярване, че смислената комуникация преследва реални бизнес резултати и е базирана на солидна стратегическа основа. Заедно можем да предложим на нашите клиенти пълната гама услуги, необходими за задвижвано от бранда бизнес развитие.” - коментира Георги Гавазов, управляващ директор на The Other Half.

Сред услугите са цялостни творчески и дигитални решения, управление на социалните мрежи, криейтив-базирана дигитална реклама, пълен спектър от дизайн услуги, както и консултантска и обучителна дейност.

Друга отличителна черта на The Blacks е работата на мрежови принцип. “Работим с голяма мрежа от специалисти в криейтив комуникациите и дигиталния маркетинг, което ни позволява за всеки отделен проект да подбираме екип от специалисти, които са с точния профил и опит. Амбицията ни е да изградим най-голямата мрежа от такъв тип в региона” - коментира Дякова и кани работещите на свободна практика специалисти да се присъединят към мрежата на TheBlacks.

Като част от кампанията по лансирането, в продължение на няколко седмици в профилите на The Blacks ще се появяват творби на артисти, част от колектива на компанията. Заданието към тях е да създадат изкуство, базирано на техните умения и стил, вдъхновено от контрастната черно-бяла/мрачно-светла концепция на бранда The Blacks.

Първият представен творец е Иван Драганов, който е едва на 19 години, учи Creative Technology в NABA, Милано.